Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hol van jó buli? Megmondja a mobil!

Kütyük

Hol van jó buli? Megmondja a mobil!

Eljött a nyár és vele a koncertek, szabadtéri rendezvények ideje. A szabadidős program kiválasztásában a ˝legkézenfekvőbb˝ megoldás, ha elővesszük mobilunkat, és segítségül hívjuk a PannonW@P Koncertnaptár és a Buliajánló menüpontjait.

A speciálisan a nyári programokhoz most átalakított Koncertnaptár és Buliajánló – melyeket a Zene menüből érünk el – a gyors programkeresést teszi lehetővé.

A Koncertnaptár alapvetően a fővárosban lakókat célozza meg, könnyű- és a komolyzenei ajánlatot kínálva nekik. Ismert előadók koncertjei közül válogathatunk itt, benne a koncertek helyszínével és telefonszámával. Így akár egy hosszú hétvégét is megtervezhetünk, hiszen a Koncertnaptáron három napra előre megtalálhatóak a zenei rendezvények.

A Buliajánló Budapest és húsz vidéki nagyváros szabadtéri, nyáresti programjait tartalmazza egy hétre előre, naponta frissített adatbázissal. A szabadtéri, élő vagy akár dj-zenét nyújtó szórakozóhelyek programjait itt egy hétre előre meg tudjuk nézni, és kedvcsinálóként egy-egy képet is láthatunk minden helyszínről.

Aki még ennél is többet szeretne, az a PannonW@P/Film, TV oldalon belül megtalálja az est.hu ajánlóját is – akár könnyű, akár komolyzenei programokat keres.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés