Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens CXI70: a németek első i-mode képes mobiltelefonja

Kütyük

Siemens CXI70: a németek első i-mode képes mobiltelefonja

A Siemens várhatóan holnap jelenti be első i-mode kompatibilis mobiltelefonját.


A keresztségben Siemens CXI70 nevet kapott újdonság tulajdonképpen nem más, mint egy i-mode képességekkel felvértezett, teljesen hagyományos Siemens CX70-es készülék.

A kereskedelmi forgalomban 249 eurós áron debütáló Siemens CXI70 egy háromsávos (GSM 900/1800/1900) működésre képes, GPRS Class 10 kompatibilis mobiltelefon, mely 108 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 18 milliméter vastag és 90 gramm tömegű. A készülék 132×176 pixeles folyadékkristályos kijelzője 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes, ezenkívül pedig egy digitális fényképezőgép modul is helyet kapott a telefonban. Az ötszörös digitális zoommal rendelkező belső kamera segítségével maximum 640×480 pixeles, tehát VGA felbontású fényképek készíthetők, de ezenkívül mozgókép felvételre, illetve lejátszásra is lehetőség nyílik.

A polifonikus csengőhangokkal felvértezett Siemens CXI70 kapcsán említést kell még tenni a 9,5 MB méretű memóriáról, az USB és infravörös portos csatlakoztatási megoldásról, a 2.0-s verziójú WAP böngészőről, a speciális 3D grafikus motorról, illetve a PTT (Push To Talk) technológiáról. Ez utóbbi segítségével a készülék akár mint egyszerű CB rádió is használható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés