Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens CL75: kagylóforma, két színes kijelző, VGA kamera

Kütyük

Siemens CL75: kagylóforma, két színes kijelző, VGA kamera

A Siemens a hivatalosan szerdán debütáló CL75-ös készüléket a középkategóriás kagylóformájú telefonok piacán kívánja hadrendbe állítani.


Az összecsukott állapotban 87 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 23 milliméter vastag újdonság 90 grammos tömeggel rendelkezik és háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes.

A TFT technológiára építkező belső fő kijelző 128×160 pixeles felbontással bír, melyhez 16 bites színmélység, vagyis mintegy 65 ezer színárnyalat társul. A külső folyadékkristályos kijelző cSTN technológiájú, 96×64 képpontos felbontású és egész pontosan 4.096 színárnyalatot képes megjeleníteni. A digitális zoom funkcióval és számos manuális beállítással felvértezett digitális fényképezőgép a kategória átlagának megfelelő VGA felbontással rendelkezik, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles felvételek készíthetők. A fényképek a 11 MB méretű belső memóriában tárolhatók el, memóriabővítési lehetőség sajnos nincs.

A vörös és fekete színekben kapható Siemens CL75 kapcsán említést érdemel továbbá a GPRS Class 10 támogatás, a 780 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (250 óra készenléti idő, 4 óra beszélgetési idő), a polifonikus hangzás, a teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail kompatibilitás, a Java MIDP 2.0 támogatás, az infravörös port, illetve a 2.0-s WAP böngésző.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés