Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internetes könyvvásárlás: bővül az online vásárlók köre

Kütyük

Internetes könyvvásárlás: bővül az online vásárlók köre

Online étékesítésben erősít a Libri könyvértékesítő vállalat.

A Libri 2004-ben az online értékesítését is kiszélesítette a Könyvkeresőben szerzett 80 százalékos tulajdonrészével. Az Interneten működő Könyvkereső Magyarország legnagyobb adatbázisát alkotja. Két közkedvelt funkciójával méltán népszerű a vásárlók körében. Egyrészt ingyenesen biztosít információt a Magyarországon 1992 óta megjelent és kiskereskedelmi forgalomba került kötetekről, pontos tájékoztatást nyújtva az adott szerzőtől, kiadótól vagy a keresett témakörben megjelent valamennyi könyvről. Másrészt lehetőség van a kiválasztott könyvek online megvásárlására is. Az érdeklődők jelenleg mintegy 100 ezer könyvcím között kereshetnek, amelyből 40 ezer cím megrendelhető.

A Könyvkereső.hu-t annak néhány évvel ezelőtti indulása óta több mint egymillióan látogatták. A site-on bonyolított forgalom 2003-ban 48 millió Ft volt, az idei évre kitűzött 52 millió Ft-os forgalmat már teljesítette a cég. A Könyvkeresőben vásárolt tulajdon mellett továbbra is különálló webes üzletként működik a népszerű Libri Online Könyvbirodalom. A vállalat a következő évre 20 százalékos forgalomnövekedést vár az online rendelésektől.

„Az internetes könyvrendelés növekvő népszerűsége miatt erre az értékesítési formára továbbra is fokozott figyelmet fordítunk a következő évben.” – nyilatkozta Szabó Erika, a Libri ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés