Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jövőre hozzánk is megérkeznek a 2-3 megapixeles kamerás mobilok

Kütyük

Jövőre hozzánk is megérkeznek a 2-3 megapixeles kamerás mobilok

Ahogy az várható volt, az idei esztendő Európában egyértelműen az 1-1,3 megapixeles felbontású kamerás mobiloké volt, jövőre pedig már érkeznek az ennél is nagyobb felbontású készülékek az öreg kontinensre.


Japán természetesen továbbra is megőrzi úttőrő pozícióját, hiszen például nem kevés időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a szigetországban néhány hete debütált, világelső 5 megapixeles kamerás mobilhoz hasonló készülékek megjelenjenek Európában.

A világ legnagyobb mobiltelefongyártó vállalataként jegyzett Nokia idén tavasszal adta ki első 1 megapixeles fényképezős mobilját, melyet néhány 1,3 megapixeles modell követett, azonban az első 2 megapixeles Nokia mobilokra egészen a jövő esztendő második feléig várnunk kell, és nem sokkal ezt követően mutatkozik majd be a finnek első 3,2 megapixeles modellje is.

A piacrész tekintetében második helyezett Motorola várhatóan kicsit megelőzi majd a Nokiát, ugyanis az amerikai cég előreláthatólag már 2005 első felében kiadja első 2 megapixeles kamerás készülékét, a második félévben pedig érkezik majd egy 3,2 megapixeles mobil is.

Az LG Electronics egyes források szerint 2005 második negyedévében mutatja be első, kifejezetten európai piacra szánt 2 megapixeles felbontású kamerás mobilját.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés