Connect with us

technokrata

Két darab 1,3 megapixeles kamera került a Sanyo SX813-ba

Kütyük

Két darab 1,3 megapixeles kamera került a Sanyo SX813-ba

A Sanyo bejelentette legújabb harmadik generációs mobiltelefonját, a szétcsúsztatható kialakítással rendelkező SX813-as készüléket.


A WCDMA kompatibilis készülék az ázsiai piacokon az idei esztendő végén, illetve a jövő év elején fog bemutatkozni. A Sanyo SX813 arra az S750-es készülékre épül, melyet Európában az Orange szolgáltató forgalmaz.

A telefonban egy igen csak jól megtermett, egész pontosan 2,4 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely nem kevesebb mint 240×320 pixeles, azaz QVGA felbontással rendelkezik. A Sanyo SX813 igazi érdekessége, hogy nem egy, hanem rögtön két darab digitális fényképezőgép modul kapott helyet benne, ráadásul mindkét kamera 1,3 megapixeles felbontással büszkélkedhet. Az előlapon található kamera segítségével akár videótelefonálást is folytathatunk.

A fényképezőgépek által készített fotókat és videókat egyrészt a belső memóriában, másrészt pedig a telefon bővítőhelyébe helyezett SD (Secure Digital) memóriakártyákon lehet eltárolni. A Sanyo SX813 ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin