Connect with us

Hirdetés

technokrata

Axelero netQuick feltöltés mobiltelefonnal a T-Mobile-nál

Kütyük

Axelero netQuick feltöltés mobiltelefonnal a T-Mobile-nál

A T-Mobile és az Axelero Internet együttműködésével a piacvezető internetszolgáltató ügyfelei már akár SMS-ben is feltölthetik netQuick internet-hozzáférésük egyenlegét, és ennek ellenértékét havi m-comszámlájukkal vagy m-com egyenlegükből fizethetik ki.

A legnagyobb hazai mobilcég ügyfelei a Mobil Vásárlás szolgáltatással elsőként ismerkedhettek meg. A T-Mobile-nál az előfizetők ma már a digitális tartalmakon túl mobiltelefonjukkal mozijegyet, virágcsokrot vásárolhatnak és apróhirdetést adhatnak fel. A lehetőségek száma a közlejövőben gyorsan bővülni fog, a lehetséges alkalmazások köre június 9-től az Axelero netQuick internet-hozzáférés egyenlegénekfeltöltésével lesz szélesebb. A vásárlási kóddal rendelkező T-Mobile ügyfelek ezentúl egyszerűen és gyorsan, két SMS elküldésével biztosíthatják internetkapcsolatuk folyamatosságát.

Az Axelero netQuick Classic 10 vagy 25 órás, valamint a Kombi netQuick előre fizetett internetcsomagok felhasználóinak elegendő e-mail címüket és a megfelelő kódot elküldeni a 06-30/4444440-es számra. A válaszban érkező, a vásárlás feltételeit összegző SMS alapján az előzetesen létrehozott vásárlási kóddal fogadható el a tranzakció, és ezzel máris gond nélkül böngészhető tovább a világháló. Az internethasználat díját Mobil Vásárlás esetén a T-Mobile ügyfele havi számlájában egy meghatározott értékig (alapesetben 4.000, Aranykátyásként 8.000, Platinakártyásként 12.000 forintig ), nagyobb összegű vásárlások esetén, illetve Domino kártyásként az előre feltölthető m-com egyenlege terhére fizetheti ki. Vásárlási kódot előfizetéses T-Mobile-osok a már meglévő, Domino kártyások a 1777-es központban igényelhető előfizetői jelszóval kérhetnek.

Feltölteni kívánt netQuick csomag – SMS feltöltés kódja – Feltöltési ár SMS-ben
netQuick Classic 10 órás – nq10 – Bruttó 2.190 Ft
netQuick Classic 25 órás – nq25 – Bruttó 3.490 Ft
Kombi netQuick – nq3990, nq4990, nq6990 – Bruttó 3.990, 4.990, 6.990 Ft



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés