Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megnyílnak az első T-Mobile üzletek

Kütyük

Megnyílnak az első T-Mobile üzletek

Szombaton elsőként a MOM Park bevásárlóközpontban nyílik meg a T-Mobile arculat szerint átalakított, eddig westelesként működő márkabolt, és a hétfői napon újabb üzletek (Europark bevásárlóközpont, Eger, Szekszárd, Szombathely, Tatabánya), fogadják megújult külsővel az ügyfeleket.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató, a T-Mobile (eddig Westel) 39 saját és mintegy 250 partnerüzlete június 5-ig folyamatosan alakul át, magára öltve a nemzetközi márkára jellemző szín- és képi világot, megjelenésében sugallva a T-Mobile fő értékeit , az egyszerűséget, megbízhatóságot, inspirációt.

Az üzlethálózat minden megújuló üzlete a kirakatokban elhelyezett, információs felületként, készülékbemutatóként és dekorációként egyaránt szolgáló jellegzetes fénykeretekről már messziről felismerhető. A funkcionális üzlettérben a letisztult felületek, a fehér, illetve a márka katakteres magenta színe, a T-Mobile világhoz igazodó, frissességet árasztó képek összhangja teremt barátságos hangulatot. A legújabb szolgáltatások és készülékek a gyakorlatban is kipróbálhatók, az üzlettérben pedig az infotornyokon elektronikus formában vagy az üzlettérben elhelyezett, szintén megújult kiadványokból lehet tájékozódni. A június elején az ország több pontján megnyíló kiemelt T-Mobile mintaboltok újszerű elrendezéssel és felfogásban várják majd a betérőket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés