Connect with us

Hirdetés

technokrata

Disney mobil tartalomszolgáltatás a Pannon GSM-nél

Kütyük

Disney mobil tartalomszolgáltatás a Pannon GSM-nél

A Walt Disney Internet Group és a magyar mobiltelefon-szolgáltató Pannon GSM tartalomszolgáltatási szerződést kötöttek, amely elérhetővé teszi a magyar fogyasztók számára a Disney tartalmaira alapuló új szolgáltatásokat.

A tartalomszolgáltatás a csengőhangok, operátor logók, háttérképek, képüzenetek, MMS és Java-játékok széles választékát tartalmazza. A tartalom alapjául a Disney klasszikus figurái, így Mickey egér, Minnie egér és Donald kacsa, valamint a modern klasszikusok, a Szépség és a szörnyeteg, az Oroszlánkirály, a Lilo és Stitch, a Szörny Rt. és a Némó nyomában produkciók szereplői szolgálnak.

A szolgáltatás megtekinthető és hozzáférhető a Pannon GSM weboldalán vagy WAP portálján. Az ügyfelek egyszólamú csengőhangokat és fekete-fehér képeket tölthetnek le egyenként 300 Ft-os áron, míg a színes képek illetve többszólamú csengőhangok 400 Ft-ért kaphatók. A Disney Java-játékai is letölthetők lesznek az arra alkalmas készülékekre, egyenként 700 Ft-ért. A Pannon GSM első nagyszabású, az új szolgáltatást népszerűsítő kampánya egyébként egybeesik majd a Némó nyomában magyarországi megjelenésével DVD-n és VHS-en.

Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója így nyilatkozott: „A mobil tartalomszolgáltatások a mobil távközlés egyik gyorsan fejlődő piaci szegmensét alkotják, és fontos szerepet játszanak a piac jövőbeni alakulásában. Nagy izgalommal tölt el bennünket, hogy a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari cégétől származó tartalomra alapozott, új szolgáltatásokat nyújthatunk és bízunk abban, hogy mind ezek, mind a jövőbeni szolgáltatások igen sikeresek lesznek ügyfeleink körében.”

Gazdag Attila, a Walt Disney Internet Group európai ügyvezető igazgatója kijelentette: „Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk a Pannon GSM-mel és így a Disney mobiltartalmat elérhetővé tehetjük a Pannon GSM magyarországi ügyfelei számára, amikor és ahol igénylik. Folyamatosan bővítjük mobil tartalomszolgáltatási körünket Európában, és a Pannon GSM-mel kialakított kapcsolatunk a Magyarországhoz hasonló, növekvő mobilpiacon lehetővé teszi a nagyobb ügyfélkör kialakítását”.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés