Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első ISO 9001:2000 tanúsítással rendelkező internetes áruház

Kütyük

Az első ISO 9001:2000 tanúsítással rendelkező internetes áruház

Az eBolt az internetes áruházak között elsőként szerezte meg az ISO 9001:2000 tanúsítványt. A tanúsítást a nemzetközileg is elismert SGS Hungária végezte.

A minőségirányítási rendszer bevezetése azért jelent fontos mérföldkövet az eBolt számára, mert folyamatai letisztultak, és lehetővé vált a vállalat gyors fejlődésének kiegyensúlyozott megvalósítása. ˝A kezdetektől a vásárlói igények maximális kielégítése volt a célunk. Az ISO 9001-es rendszer bevezetése ehhez a szisztematikus folyamat ellenőrzést, és fejlesztést tette hozzá, ami a vásárlóink számára végül a gyorsabb és pontosabb kiszolgálásban realizálódik.˝ – mondta Vajda Péter, az eBolt ügyvezetője. A minősítés megszerzése és a rendszer bevezetése kifejezi a vezetőség azon stratégiai célját, miszerint az eBolt továbbra is vezető szerepet játsszon az internetes áruházak között, és minőségi szolgáltatásaival kiemelkedjen a piacon.

A minőségirányítási rendszer bevezetésével sikerült a vállalaton belüli folyamatokat optimalizálni, amely az eBolt szolgáltatásainak az eddigieknél is magasabb színvonalát eredményezi. A minőségirányítási rendszer jelentős segítséget nyújt a – tavalyi évben forgalmát több mint megduplázó áruháznak a növekedés fenntartásához – stabil keretet biztosítva a tovább növekvő áruforgalom lebonyolításához.

Az ISO nemzetközi minőségbiztosítási rendszere nemzetközileg elismert garancia az eBolt szolgáltatásának egyenletes színvonalára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés