Connect with us

Hirdetés

technokrata

2005-ben jelennek meg Európában az első Fujitsu-Sagem mobilok

Kütyük

2005-ben jelennek meg Európában az első Fujitsu-Sagem mobilok

Japán egyik legnagyobb elektronikai gyártója, a Fujitsu ma bejelentette, hogy néhány vadonatúj második, illetve harmadik generációs készülék révén hamarosan visszatér az anyaországon kívüli mobiltelefonos piacokra.

Ismeretes, hogy a Fujitsu korábban számos analóg mobiltelefont forgalmazott az Egyesült Államokban, azonban miután a digitális mobilok fejlesztése terén hátrányba került, a 90-es évek végén kivonult a piacról.

A Fujitsu szóvivője a mostani bejelentés kapcsán elmondta, hogy a japán vállalat munkatársai 2002 februárjától kezdődően szoros együttműködést folytatnak a francia Sagemmel. A két cég az elmúlt hónapokban több közös mobiltelefon fejlesztési projektet indított. A Fujitsu-Sagem-féle vadonatúj mobil készülékek az Európában rendkívül népszerű GPRS (2,5G) adatátviteli technológiával, illetve a mostanság szárnyait bontogató harmadik generációs W-CDMA szabvánnyal kompatibilisek.

A Nihon Keizai című japán üzleti napilap értesülései szerint a Fujitsu Európában várhatóan valamikor 2005-ben kezdi meg legújabb mobiljai kereskedelmi forgalmazását. A vállalat szóvivője ezen értesülést sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés