Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,3 és 2 megapixeles IC Media képszenzorok mobilokba

Kütyük

1,3 és 2 megapixeles IC Media képszenzorok mobilokba

A különböző CMOS képérzékelők fejlesztésével és gyártásával foglalkozó, Egyesült Államokbeli IC Media várhatóan valamikor a jövő év elején kezdi meg legújabb, kamerás mobiltelefonokba szánt 1,3 megapixeles felbontású képszenzora tömeggyártását.

Amennyiben minden jól megy, a mobiltelefon gyártók márciusban, vagy legkésőbb áprilisban juthatnak majd hozzá az új modul első szállítmányaihoz.

Az IC Media munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy a vállalat fejlesztései természetesen a jövőben sem fognak leállni egy pillanatra sem, melynek ékes bizonyítéka, hogy a cég gyártósorain előreláthatólag már 2004 második negyedévében el fognak készülni az első 2 megapixeles felbontású, kamerás mobilokba szánt képérzékelők. Tudni lehet, hogy az IC Media által a jövő esztendőben legyártandó CMOS képszenzorok túlnyomó többsége 0,18 mikronos gyártási technológiák segítségével fog készülni.

A vállalat szerint mind az integrált digitális fényképezőgéppel ellátott mobiltelefonok, mind pedig a digitális fényképezőgépek piaca rendkívül jó kilátásokkal rendelkezik a jövő évet illetően, ugyanis a piackutató cégek előrejelzései szerint 2004-ben világszerte mintegy 100 millió kamerás mobil, illetve 55 millió digitális fényképezőgép talál majd gazdára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés