Connect with us

Hirdetés

technokrata

C200, a Motorola új belépőszintű mobilja

Kütyük

C200, a Motorola új belépőszintű mobilja

Integrált digitális fényképezőgép, MMS kompatibilitás, színes kijelző, GPRS támogatás – nos ezek egyikével sem büszkélkedhet a Motorola most bejelentett legújabb belépőszintű mobiltelefonja.

A keresztségben Motorola C200 nevet kapott vadonatúj készülék vélhetően elsősorban azok körében lesz népszerű, akik a mobiltelefonokat sokkal inkább telefonálásra és üzenetküldésre szeretik használni, semmint internetezésre, fényképezésre, vagy éppen képküldésre.

A 105 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 19 milliméter vastag Motorola C200 a mérlegen egész pontosan 84 grammot nyom, fekete-fehér folyadékkristályos kijelzője pedig 98×64 pixeles felbontással rendelkezik. A készülék legfontosabb jellemzői közé tartozik a telefonkönyv legfeljebb húsz bejegyzéséhez használható hanghívási funkció, a közel harminc gyári csengőhang, az SMS-ek segítségével letölthető további csengőhangok, illetve az 5 órás beszélgetési és 150 órás készenléti idő.

Az amerikai székhelyű gyártó munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a Motorola C200 várhatóan még ebben a hónapban meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban, még pedig mintegy 130 eurós áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés