Connect with us

Hirdetés

technokrata

December elején debütál a Siemens SX1

Kütyük

December elején debütál a Siemens SX1

A Siemens munkatársai a vállalat sokak által várva várt újszerű okostelefonja, az SX1 megjelenési dátumát illetően eddig egyszerűen csak az idei esztendő negyedik negyedévét jelölték meg, most viszont már konkrétabb információk is rendelkezésünkre állnak az üggyel kapcsolatban.

Történt ugyanis, hogy egy a napokban a németországi Münchenben megrendezett számítástechnikai kiállításon a cég képviselői elárulták, hogy a meglepő kialakítású Siemens SX1 december első hetében kerül majd a kereskedések polcaira.

Pozitív fejlemény, hogy míg a Siemens korábban 600 eurós kiskereskedelmi árat említett az SX1 kapcsán, addig a legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy a nagy tudású okostelefon 550 euró körüli áron fog debütálni a piacon. A furcsa billentyűzettel felvértezett Siemens SX1 egyébként lényegében mindent tud, amit egy mai korszerű okostelefonnak tudnia kell: nagy méretű színes kijelzővel és VGA felbontású integrált digitális fényképezőgéppel rendelkezik, MMS és Java kompatibilis, képes a különböző videofájlok és MP3 zenefájlok lejátszására és még a Bluetooth kontroller sem hiányzik belőle.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés