Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens C62: MC60 integrált kamera nélkül

Kütyük

Siemens C62: MC60 integrált kamera nélkül

A Siemens munkatársai a low-end kategóriás A60-as mobiltelefon mellett egy középkategóriás mobil újdonságról, a Siemens C62-ről is lerántották a leplet.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900) működésre képes Siemens C62 színes folyadékkristályos kijelzője 4096 színárnyalat megjelenítésére képes, és bár a készülék nem rendelkezik integrált digitális fényképezőgéppel, minden további nélkül csatlakoztatható hozzá a vakuval ellátott QuickPic külső kamera.

A GPRS (General Packet Radio Service) kompatibilis készülék természetesen támogatja a többszólamú polifonikus csengőhangokat, melyekből gyárilag is tartalmaz több darabot, valamint segítségével az internetről is letölthetők újabb csengőhangok. A vélhetően elsősorban a fiatalabb korosztály körében népszerű Siemens C62 számos játékprogrammal van ellátva, de a gyárilag telepített játékok köre könnyedén tovább bővíthető.

A mérlegen egész pontosan 85 grammot nyomó Siemens C62 a gyártó ígéretei szerint október folyamán Európa szerte megvásárolható lesz. A pontos kereskedelmi árról egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés