Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siker a Pannon Praktikum Perfekt tarifacsomag

Kütyük

Siker a Pannon Praktikum Perfekt tarifacsomag

A várakozásokat is felülmúló sikert aratott a piacon a Pannon GSM Praktikum Perfekt díjcsomagja: az augusztusban kártyát aktiváló felhasználók kétharmadánál is többen választották az egységes tarifájú, megújult Perfektet.

Az augusztus 1-étől érvényes Praktikum Perfekt díjszabás szerint a csomag felhasználói időszaktól és hívásiránytól függetlenül egységes díjszabással, bruttó 36 forintos percdíjjal telefonálhatnak. A Pannon GSM a megújult Perfekt értékesítésének első hónapját értékelve megállapította: a piac kedvezően fogadta a csomagot, hiszen az időszak során a cégnél értékesített új kártyás előfizetések mintegy 70 százalékánál választották ezt a konstrukciót a felhasználók. A régi Pannon Praktikum és Bee előfizetők is sokan választották a Perfektet, élve a tarifacsomag váltás díjmentes lehetőségével augusztusban.

A siker fontos tényezője, hogy a Praktikum Perfekt eleve rendkívül kedvező percdíját a Pannon GSM által kínált kuponkedvezmény kihasználói jelentős mértékben tovább csökkenthetik: a hívások percdíja bármely időszakban, bármely hívásirányba 28,80 forintra mérsékelhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés