Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Arima gyártja majd a Sony Ericsson T105-öt és Z200-at

Kütyük

Az Arima gyártja majd a Sony Ericsson T105-öt és Z200-at

A jelenleg többek közt T100-as mobiltelefonok Sony Ericsson számára történő gyártásával foglalkozó Arima Communications várakozások szerint hamarosan két újabb mobil készüléket fog szállítani a japán-svéd mamutcég részére.

Különböző források szerint az Arima Communication várhatóan még ebben a hónapban megkezdi a Sony Ericsson T105 típusjelzésű mobiltelefon sorozatgyártását. A T100-as utódjának tekinthető készülék elődjétől elsősorban a billentyűzet, illetve a folyadékkristályos kijelző tekintetében tér el. A tajvani gyártó havonta előreláthatólag 300-500 ezer darab T105-öst fog szállítani a Sony Ericssonnak.

A magukat megnevezni nem kívánó források ezenkívül azt is tudni vélik, hogy az Arima Communications szeptemberben indítja be a GSM/GPRS kompatibilis Sony Ericsson Z200-as mobiltelefon tömeggyártását, még pedig a kezdetekben havi 400-500 ezer darabos tételben. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a Sony Ericsson közelmúltban bejelentett nagy tudású harmadik generációs mobiltelefonja, a Z1010 mely gyártó üzemeiben fog készülni, így nem kizárt, hogy ez a telefon is az Arima Communications gyártósorain fog készülni.

A tavalyi esztendőben mintegy 3,5 millió mobiltelefont legyártott Arima Communications egyébként meglehetősen nagyra törő tervekkel rendelkezik. Célja nem más, mint 2003-ban legyártani legalább tízmillió mobil készüléket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés