Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ólommentes Praktikum

Kütyük

Ólommentes Praktikum

A Pannon GSM és a Shell Hungary júniustól új, rendkívül kényelmes megoldást kínál a Praktikum és Bee kártyás előfizetések feltöltésére.

Az ország összes Shell üzemanyagtöltő állomásán igénybe vehető elektronikus szolgáltatás az eddig ismerteknél jóval egyszerűbb módon, villámgyorsan hozza ismét “beszédképes” állapotba az előfizetést.

Vége a kupon-kapargatásnak és a kódbiflázásnak: a Pannon GSM ügyfeleinek mostantól elég saját telefonszámukat megjegyezniük, ha az ország 130 Shell benzinkútjának egyikénél kívánják feltölteni kártyás előfizetésük egyenlegét. Az előfizetőknek mindössze a húszas előhívószámot, valamint hétjegyű mobil számukat kell – a tévedések kizárása érdekében kétszer egymás után – beütniük egy, a kútnál kihelyezett billentyűzeten, majd ezt követően a pénztárnál befizetett összeg pár percen belül megjelenik egyenlegükön.

A hagyományos feltöltőkuponokat teljes mértékben mellőző (így mellesleg felesleges műanyag- illetve papírhulladékot sem termelő) megoldás további előnye, hogy nincs, ami elfogyjon: a Shell kutak “kártya-készlete” mostantól végtelen, így a Pannon GSM előfizetőinek nem kell attól tartaniuk, hogy üres kézzel – és egyenleggel – távoznak. Nem változtak ugyanakkor a továbbra is csak a Pannon GSM által kínált, beépített kedvezmények, azaz 7.200 forintos feltöltés esetén ugyanúgy 8.100 forint kerül a számlára, 14.400 forintért pedig plusz 25 százalék ajándék beszélgetést vagy ingyen SMS-t kap az előfizető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés