Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb Panasonic mobilokat fog gyártani a Quanta Computer

Kütyük

Újabb Panasonic mobilokat fog gyártani a Quanta Computer

A jelenleg többek közt a Panasonic G50, illetve Panasonic GD55 típusjelzésű mobiltelefonok gyártásával foglalkozó Quanta Computer munkájának minőségével olyannyira elégedett a megrendelő, vagyis ez esetben a Panasonic Mobile Communications, hogy különböző források tudni vélik: a Quanta Computer a jövőben is számos megrendelésre számíthat a japán vállalattól.

A tajvani székhelyű Quanta Computer munkatársai egyelőre nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Az említett források szerint a legnagyobb szerződéses tajvani mobiltelefon gyártók között jegyzett Quanta Computernél már javában folynak az egyik legújabb Panasonic mobil készülék gyártásának előkészületei. Ez a készülék nem más, mint a kihúzható kialakítással rendelkező G70-es modell, mely várhatóan valamikor az idei év legvégén kerül majd forgalomba.

Ismeretes, hogy a Quanta Computer tavaly októberben kezdte meg a GD55 típusjelzésű mobiltelefonnak a Panasonic-hoz történő leszállítását, a G50-es mobil készülék első nagyobb szállítmányai pedig a közeljövőben hagyják majd el a tajvani cég gyártóüzemeit. Említésre méltó, hogy míg a tavalyi esztendőben körülbelül 1 millió mobilt gyártott le, addig az idei évben várhatóan már nem kevesebb mint 5-7 millió darab mobiltelefont fog készíteni a Quanta Computer.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés