Connect with us

Hirdetés

technokrata

HBH-35: új Sony Ericsson Bluetooth headset

Kütyük

HBH-35: új Sony Ericsson Bluetooth headset

A Sony Ericsson olyan viharos sebességgel dobja piacra egymás után az újabbnál újabb headseteket, hogy a konkurens gyártók nem igazán tudnak lépést tartani vele.

A gyártó munkatársai a napokban a sorban immár a hetedik vadonatúj, Bluetooth kompatibilis headsetről rántották le a leplet, mely a keresztségben a HBH-35 nevet, jobban mondva típusjelzést kapta.

A Sony Ericsson az újdonság bemutatását talán nem véletlenül pont akkorra időzítette, amikor a rádiós adatátviteli megoldásokra épülő Bluetooth vezeték nélküli technológia születésének éppen az ötödik évfordulóját ünnepli. A HBH-35 típusjelű legújabb Sony Ericsson headset elődeinél jelentősen nagyobb készenléti, valamint beszélgetési idővel rendelkezik, ezenkívül pedig fontos említést tenni az általa biztosított, minden eddiginél kiválóbb hangminőségről, illetve kibővített szolgáltatási körről.

Az elmúlt néhány esztendőben több mint egymillió darab Bluetooth kompatibilis headsetet piacra dobó Sony Ericsson képviselői elmondták, hogy a cég legfrissebb ilyen terméke, a hivatalosan most debütált HBH-35 várhatóan a jövő hónapban fog megjelenni a piacon. A HBH-30 típusjelzésű headset közvetlen utódjának tekinthető HBH-35 beszélgetési ideje 5 óra, készenléti ideje pedig nem kevesebb mint 125 óra, vagyis 5 nap. Érdekesség, hogy a HBH-35 nem csak a Bluetooth Headset, hanem a Bluetooth Handsfree profilt is támogatja.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés