Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Handspring és az Orange közösen fog okostelefonokat fejleszteni

Kütyük

A Handspring és az Orange közösen fog okostelefonokat fejleszteni

A kéziszámítógépek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó Handspring, valamint a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata, az Orange megegyezett egymással, hogy a jövőben különböző okostelefonokat fognak közösen kifejleszteni.

A két cég munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy a Handspring és az Orange szoros együttműködést fog folytatni olyan különböző üzleti, illetve egyéb más kategóriába tartozó okostelefonok fejlesztése kapcsán, melyek a fejlesztési munkálatatok végeztével az Orange európai ügyfelei számára lesznek elérhetők.

“A komoly múlttal rendelkező Orange ideális partnert jelent a Handspring számára abban, hogy az európai piacon minden korábbinál kiválóbb okostelefon megoldásokkal jelenhessen meg. A Handspring fejlett vezeték nélküli technológiái az Orange széles körű szolgáltatásaival párosítva olyan ütőképes termékeket fognak eredményezni, melyek képesek lesznek az emberek hétköznapjainak megváltoztatására” – nyilatkozta Ed Colligan, a Handspring elnöke.

Chris Jones, a Canaly piackutató cég vezető elemzője szerint érthető, hogy a kéziszámítógépek fejlesztésével foglalkozó Handspring az okostelefonok piacán is mihamarabb meg szeretné vetni a lábát, ugyanis a legfrissebb előrejelzések azt mutatják, hogy az idei esztendőben a kéziszámítógépekhez képest már több okostelefon talál majd gazdára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés