Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem lesz drágább az UMTS a GSM-nél

Kütyük

Nem lesz drágább az UMTS a GSM-nél

A Vodafone németországi igazgatójának véleménye szerint a mobiltelefon-tulajdonosoknak nem jelent többletkiadást az UMTS hálózat használata.

Jürgen von Kuczkowski, a Vodafone németországi vezérigazgatója elmondta, hogy a harmadik generációs mobiltelefon-rendszer használatának költségei várhatóan nem térnek el majd jelentősen a GSM szolgáltatások díjaitól. A Hannoversche Allgemeine Zeitung szombati számában megjelent interjúban elmondta, hogy egy telefon-tulajdonos azokért az alapszolgáltatásokért, melyeket jelenleg használ (beszéd, SMS stb.) várhatóan az UMTS rendszeren is ugyanannyit fog fizetni. Többletköltségként csak az UMTS egyedi szolgáltatásai jelentkeznek majd.

Kuczkowski szerint jövendőbeli ügyfeleket csak úgy tudnak toborozni, ha a szolgáltatások díjai megegyeznek a felhasználók elvárásaival. Az UMTS hálózat célcsoportja ugyanis nem csak az üzleti döntéshozó réteg, hanem a tömegpiac. A hagyományosnál jóval drágább UMTS telefonokkal kapcsolatban elmondta: “UMTS telefonok már 299 eurós áron is kaphatók lesznek. Ez megegyezik azzal az árral, amit ügyfeleink az első kamerás mobiltelefonokért fizettek”.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés