Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjszabás-változás a Pannon GSM-nél

Kütyük

Díjszabás-változás a Pannon GSM-nél

Február harmadikától változik a hazai szolgáltató díjszabása…

A Pannon GSM-nél február 3-tól új díjszabás lép érvénybe, melyben bizonyos szolgáltatások ára csökken, bizonyos szolgáltatások megszűnnek, és persze némely esetben többet kell fizetnie a felhasználónak.

Praktikum Perfekt tarifacsomag esetén a Pannon GSM hálózatán belüli, a más belföldi mobilhálózatba és a belföldi vezetékes hálózatba irányuló beszélgetések percdíja csúcsidőn kívül és hétvégi időszakban 40,00 Ft-ról 25,00 Ft-ra csökken. A Matáv Belföldi tudakozó (198) és a Matáv Nemzetközi tudakozó (199) hívásának percdíjai csúcsidőn kívül és hétvégi időszakban 40,00 Ft-ról 25,00 Ft-ra csökkennek.

Az Üzleti és Üzleti Plusz hangposta összevonásra kerül Üzleti hangposta néven. A jelenlegi háromszintű hangpostarendszer helyett kétszintű hangpostarendszer kerül bevezetésre: Privát hangposta, Üzleti hangposta. Az új Üzleti hangposta havi díja 500,00 Ft. Megszűnik a hangposta előfizetése esetén érvényes díjmentes SMS-küldési lehetőség!

Az Optimum, Momentum, Minimum és Partnerkártya tarifacsomagok esetében az SMS küldésének díja csökken:
• a Pannon GSM hálózatán belül: 25,00 Ft/üzenet;
• más belföldi mobilhálózatba és a Matáv hálózatába: 32,50 Ft/üzenet.
Minden számlázási időszakban a második 20 belföldi SMS küldése díjmentes. Ez az SMS-kedvezmény a Pannon GSM hálózatán belülre, más belföldi mobilhálózatba és a Matáv hálózatába küldött SMS-ekre érvényes.

A teljes díjszabási értesítő elérhető a Pannon GSM lapjáról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés