Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS-értesítés e-mailről

Kütyük

SMS-értesítés e-mailről

Új szolgáltatással gazdagodott a Mailbox ingyenes levelezőrendszer. A levelek érkezéséről a felhasználók SMS-ben is értesülhetnek.

Érdekessége a megoldásnak, hogy egyes értesítések mellett összesítõ üzenet is rendelhetõ, azaz a rendszer meghatározott időpontban a beérkezett leveleknek csak a darabszámát közli a felhasználóval. Ez a típusú beállítás előnyös azoknak a levelezőknek, akik több tucat levelet kapnak naponta, hiszen a nagy forgalom miatt így nem fogy el az SMS értesítésre fordítható kvóta. A szolgáltatás ugyanis nem ingyenes, annak díját a végfelhasználók fizetik értéknövelt SMS-eken keresztül.

Az eddig alkalmazott levéltovábbítási gyakorlattól eltérően a Mailbox rendszerébõl nem csak azok kaphatnak SMS-értesítést e-mail érkezésekor, akik rendelkeznek mobil internetes elõfizetéssel, hanem azok is, akik elõrefizetett kártyákkal üzemeltetik mobiltelefonjaikat.

A szolgáltatást az elõfizetéses Westel és Pannon mobilosok mellett jelenleg csak a Westel Domino, és a Pannon Praktikum ügyfelek vehetik igénybe, várhatóan azonban a VodaFone (előfizetéses és VitaMax ügyfelek is) és az újdonságnak számító Matáv SMS felhasználók is hamarosan lehetőséget kapnak a regisztrálásra és.

A Mail Hungary az SMS értesítést nem csak a MailBox levelezõben, hanem más, alkalmazásszolgáltatási (ASP) modellben üzemeltetett webmail rendszereiben is biztosítja több mint 190 ezer felhasználó részére.

Az e-mail SMS-értesítés díjköteles. A Mailboxot fenntartó Mail Hungary a szolgáltatást a MetaSMS-sel közösen üzemelteti.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés