Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Panasonic mobiltelefonok a hazai piacra

Kütyük

Új Panasonic mobiltelefonok a hazai piacra

Három új Panasonic mobiltelefon kerül piacra idén Magyarországon.

A Panasonic mai szemináriumán megtudtuk, hogy a gyártó az idei évben várhatóan három új mobiltelefonnal fog piacra lépni Magyarországon. Várhatóan a jövő hónaptól lesz megvásárolható a Terminalon tavaly tesztelt GD75-ös típusjelű modell. Ez a középkategóriás készülék ezüstszínű borításával, kék háttérvilágításos kijelzőjével, és könnyű súlya (82 gramm) révén bizonyára sokak kedvence lesz. A Panasonic GD75-ös kártyafüggetlenül bruttó 70 ezer forint körüli összegért lesz megvásárolható, a készülékkel kapcsolatos további információkért lásd tavaly készített tesztünket, a lenti linken!

Valamikor a nyár folyamán fog a hazai boltokba kerülni a Panasonic első, színes (256 színű) LCD-vel felszerelt mobiltelefonja, a GD67-es modell. Az újfajta kijelző révén lehetővé válik e készülékkel a háttérképek letöltése, illetve maga a készülék menüje is színesben tekinthető meg, csakúgy, mint a beépített játékok. A GD67-es sajnos nem támogatja az MMS-ezést, viszont képes küldeni és fogadni EMS (Enhanced Messaging Service) üzeneteket, amelyek a szövegen kívül egyszerűbb grafikákat, valamint csengőhangokat is tartalmazhatnak. A GD67-es egyébként 16 szólamú dallamokkal tudja jelezni majd a bejövő hívásokat és üzeneteket.

Csak idén ősszel, vagy inkább karácsony tájékától lesz megvásárolható a Panasonic GD87-es, amely egy minden igényt kielégítő, beépített digitális fényképezőgéppel rendelkező felsőkategóriás mobiltelefon lesz. Ez a modell már 65 ezer színt megjeleníteni képes, nagyfelbontású TFT-kijelzővel lesz felszerelve, és támogatni fogja a multimédiás üzenetküldést (MMS) is. Digitális fényképezőgépe révén fényképes telefonkönyvet is ki lehet alakítani majd a GD87-ben. Természetesen ez a modell is többszólamú csengéssel képes jelezni az üzeneteket és a hívásokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés