Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson mobiltelefon-újdonságok: Z700

Kütyük

Sony Ericsson mobiltelefon-újdonságok: Z700

A Sony Ericsson a mai napon a világ 15 országában – köztük Magyarországon is – mutatta be legújabb mobiltelefonjait, melyek közül elsőként a szórakoztatásra kiélezett Z700-as modell tulajdonságait részletezzük.

A Sony Ericsson Z700-as külsőleg leginkább a Sony korábbi, CMD-Z5-ös típusjelű mobiltelefonjára hasonlít (megtalálható rajta a Jog dial tekerőgomb is), de belső antennával és nagyméretű, 256 színű kijelzővel rendelkezik. A telefon támogatja a GPRS csomagkapcsolt adatátvitelt, illetve a Bluetooth rövidtávú vezeték nélküli adatkommunikációt is, továbbá Java (J2ME; Java 2 Micro Edition) programok futtatására is képes.

A Z700-ast alapból 2 darab játékkal érkezik, ezek a Charlie Angyalai, illetve a Men in black – Sötét zsaruk című filmeken alapulnak. A Java technológia támogatása révén rendszeresen letölthetők lesznek új játékok is a készülékhez (a gyártó kitűzött célja, hogy a mobil multimédiás eszközök piacán vezető pozíciót érjen el, ehhez pedig a mobiltelefonos játékok támogatása is szükséges). A Sony Ericsson Z700-as több szólamban képes megszólaltatni csengő- és egyéb hangokat, valamint beépített webböngészőt (Pocket Internet Explorer) is tartalmaz, amely egyszerűbb HTML és természetesen WAP oldalak böngészésére egyaránt használható.

Az új modellt elődjeihez hasonlóan integrált e-mail klienssel is ellátták, amely támogatja a fontosabb protokollokat (POP3, SMTP), telefonkönyvében pedig 510 bejegyzést képes raktározni. A Z700-asnak aktív flipje van, annak kihajtásával tehát rögtön fogadni is lehet a hívásokat, valamint a T68-ashoz hasonlóan a háttérképet is lehet cserélni.

A Sony Ericsson Z700-as tömege 95 gramm, méretei: 91x50x24 mm, standard akkumulátoráról 50-200 órás készenléti, és 2,6-8 órás beszélgetési időt tud biztosítani. Magyarországi megjelenésének pontos időpontja egyelőre nem ismert, a Sony Ericsson képviselői mindössze annyit árultak el, hogy a készülék hamarosan megvásárolható lesz hazánkban is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés