Connect with us

Hirdetés

technokrata

Folytatja együttműködését a Pannon GSM és a Nokia

Kütyük

Folytatja együttműködését a Pannon GSM és a Nokia

A Nokia és a Pannon GSM ismét meghosszabbította a GSM-berendezések szállítására kötött hosszú távú keretmegállapodását, kibővítve ezzel a 2001. januárjában aláírt keretszerződést.

Az új, 50 millió dollárt meghaladó értékű szerződés révén a Nokia továbbra is a Pannon GSM hálózatának legjelentősebb beszállítója marad. A finn mobilgyártó a jövőben is folytatja a hálózati infrastruktúra szállítását a Pannon GSM számára, beleértve a Nokia kapcsolóközpontokat, bázisállomásokat és a legfejlettebb technológiájú GSM hálózathoz szükséges további hálózati elemeket.

Az idei megállapodás annak az 1993-ban kezdődött együttműködésnek a folytatása, melynek értelmében a Nokia lett a Pannon GSM hálózat beszállítója. A Pannon GSM 1994. március óta nyújt kereskedelmi szolgáltatást. A cég egy, a holland KPN, a finnországi Sonera, a norvég Telenor vállalatokból álló konzorcium, előfizetőinek a száma 2001 decemberében meghaladta az 1,9 milliót.

”Ez a megállapodás hosszú távú együttműködésünk folytatása, melynek célja hálózatunk kapacitásának és minőségének továbbfejlesztése, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk.” – mondta Björn Flakstad, a Pannon GSM vezérigazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy szorosan együttműködünk Magyarország leggyorsabban növekvő GSM szolgáltatójával, és támogathatjuk ügyfeleinek a legmagasabb színtű kiszolgálásában.” – nyilatkozta Thomas Högberg, a Nokia Hungary értékesítési igazgatója a szerződés meghosszabbítása kapcsán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés