Connect with us
Hirdetés

technokrata

Sony-Ericsson: kapható a Bluetooth fülhallgató-mikrofon

Kütyük

Sony-Ericsson: kapható a Bluetooth fülhallgató-mikrofon

A Sony Ericsson bejelentette, hogy piacra dobta az Ericsson Bluetooth HBH-20 fülhallgató-mikrofont, a Bluetooth technológia új, akár ruházati kiegészítőként is hordható megoldását.

Az elektronika egy hitelkártya felének megfelelő nagyságú szerkezetben helyezkedik el – a Bluetooth fülhallgató-mikrofon könnyedén a ruhára csíptethető és olyan természetesen hordható, akár egy nyaklánc vagy karóra. Az új készülék 2001 decemberének elején kerül piacra.

A Bluetooth HBH-20 fülhallgató-mikrofon forradalmi módon használja ki a vezeték nélküli technológia előnyeit, hiszen nincs szükség fizikai összeköttetésre a telefonnal, viszont megőrzi a hagyományos fülhallgató-mikrofon megszokott felépítését. Kialakítása lehetővé teszi, hogy akár egész nap viselhető legyen: a kicsiny Bluetooth egység a mikrofont is tartalmazó rövid vezetékkel kapcsolódik a különálló fülhallgatóhoz. A Bluetooth-készülék nyakba akasztva hordható vagy blúzra, ingre csíptethető; ráadásul cserélhető fedőlapja révén harmonizálhat napi ruházatunk stílusával is.

A Bluetooth fülhallgató-mikrofonnak nem csak az új formai kialakítása az egyetlen előnye. A készülék kis méretű gombjaival mind a bejövő, mind pedig a kimenő hívásokat kezelhetjük anélkül, hogy hozzáérnénk a telefonhoz. Támogatja a hangvezérelt híváskezdeményezést, és új híváselutasító gombbal rendelkezik, tehát szükség esetén a készülék tulajdonosa közvetlenül a fülhallgató-mikrofonról utasíthatja el a hívást.

Tények röviden: Bluetooth HBH-20 fülhallgató-mikrofon
Méret (Bluetooth készülék): 68x35x22 mm
Súly (összesen): 26 g
Súly (csak a Bluetooth készülék): 18 g
Beszélgetési idő: maximum 4 óra
Készenléti idő: maximum 60 óra
Színek: ezüst alap, ezüst és sötétkék fedőlap

Tovább
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés