Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ericsson: IP-telefon ADSL-en

Kütyük

Ericsson: IP-telefon ADSL-en

Az Ericsson digitális lakossági átjárók (DRG) szállításáról szóló megállapodást írt alá a Sonera Entrum vállalattal, amely a Sonera Group tagja.

Az átjárók lehetővé teszik, hogy a Sonera Entrum jelenlegi internet-hozzáférési szolgáltatásait hangátviteli szolgáltatásokkal egészítse ki. Ez kereskedelmi szempontból áttörést jelent az Ericsson ADSL hálózaton keresztüli lakossági IP-telefóniás megoldása számára.

A hálózatüzemeltetők széles sávú összeköttetéseiken keresztül már most is képesek gyors internetes kapcsolatot biztosítani, és logikus lépésnek tűnik, hogy szolgáltatásaik bővítésénél a hangátvitelre is gondoljanak.

Az Ericsson DRG telepítésével a Sonera ügyfelei szabványos analóg telefonkészülékeiken egyidejűleg két IP-hívást bonyolíthatnak, miközben az Internetet használják – mindezt egyetlen, az ADSL hálózaton keresztül kialakított széles sávú kapcsolat segítségével. A DRG-t olyan előfizetők részére kínálják majd, akik érdeklődnek a Sonera Puhekaista (hangsávos) szolgáltatása iránt.

Becslések szerint az elkövetkező néhány évben a lakossági széles sávú összeköttetések száma közel 300 ezerre emelkedik majd.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés