Connect with us

Hirdetés

technokrata

Benne van az X – képeken a frissített Toyota Yaris

Garázs

Benne van az X – képeken a frissített Toyota Yaris

A Toyota nemrég frissítette a városi kisautóinak osztagát a vadonatúj Aygóval, de úgy látszik ennyivel nem elégedtek meg. Most nyilvánosságra került néhány kép a hamarosan érkező ráncfelvarrott Yarisról, amely úgy tűnik, hogy kisebb testvérének stílusjegyeit veszi majd át.

Az Aygo vagány, X alakot formázó vonalai jelennek majd meg a Yarisnál is, legalábbis amennyire a jelenleg futó modell átrajzolható vonalai engedik. Ezzel a változtatással a legkomolyabb újítást az első lökhárítónál érhetjük majd tetten, amelyen egy hatalmas, trapéz alakú légbeömlő kap majd helyet, közepén a rendszámtáblával, de a fényszórókat is finoman átrajzolták a szakemberek. Természetesen LED-es nappali menetfényt is kap a az agresszívvá váló Yaris.

Sajnos a ráncfelvarrott kisautó hátuljáról nem szivárogtak ki képek, de az alábbi videóból kiderül, hogy a lámpatesteket és a lökhárítót érinti elsősorban a frissítés. A japánok különben vélhetően új színekkel és felnikkel bővítik majd a vásárlók variációs lehetőségeit.

toyota_yaris_2014_eu_facelift

A képek alapján az utastérhez nem nyúltak hozzá a mérnökök (bár egyelőre az európai fotók hiányoznak, így kizárólag a japán piacos verzió képei alapján találgathatunk), de az biztos, hogy finomabb anyagokkal és a Toyota legújabb Link központi rendszerével is találkozhatunk majd. Az újításokból jutott a lemezek alá is: bár a motorkínálat lényegében nem változik – így szerencsére marad a hibrid verzió is -, a gyáriak azt ígérik, hogy az átalakított futómű jobb vezethetőséget biztosít majd a városi kisautónak.

A Toyota a következő napokra ígérik a hivatalos bejelentést az összes információval és a gyári képgalériával, amit természetesen rögtön láthatnak majd az oldalunkon, de addig is nézzék meg a kiszivárgott képeket a frissített Toyota Yarisról.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés