Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új ruhában a Volkswagen Caddy

Garázs

Új ruhában a Volkswagen Caddy

Az egyterű-kombit is belesimították az egységes márkaarculatba.

Magyarországon a Volkswagen haszongépjárművekkel foglalkozó oldalain kell keresni a Caddy egyterű-kombit, amely most átesett a szokásosnak mondható frissítésen. Eltűnt a régi arc, van helyette az egységes márkaarculatot idéző új, az autó többi részével nem nagyon vacakoltak a mérnökök.

Hat új motor jelent meg a kínálatban, négy dízel és kettő benzines, a teljes kínálat átlagfogyasztása jelentős mértékben, 21 százalékkal csökkent. 75 és 102 lóerős változatot kínálnak a már TDI-technológiás 1,6-os, valamint 110 és 140 lóerős kiadást a kétliteres blokkból.

Opcióként hétfokozatú DSG-váltó rendelhető a 102 lóerős motorhoz, a 140-eshez viszont csak hatfokozatú dukál a plusz pénzért. Kizárólag összkerékhajtással forgalmazzák a 110 lóerős variánst. Eltűnt a kínálatból az 1,4-es és 1,6-os szívómotor, helyükre az 1,2-es TSI került 86 és 105 lóerővel.

Bekerült az alapfelszereltség tételei közé az ESP, a második üléssor teljesen kiszerelhetővé vált: 3030 literes raktér alakítható ki az ötüléses Caddyben, a Caddy Maxit egészen 3880 literig lehet rakodni.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés