Connect with us

technokrata

LiftUP néven indul Vállalkozásösztönző Program

liftup

Startup

LiftUP néven indul Vállalkozásösztönző Program

LiftUP néven indul Vállalkozásösztönző Program

Egy jó startup ötlet messzire repíthet, azonban addig számos akadályt kell leküzdeni.

A LiftUpo Programot Neked találtuk ki, hogy ötletedet a következő szintre emeld és kibontakoztasd vállalkozói kvalitásaidat!

A LiftUP program célja a külföldön tanuló vagy dolgozó fiatalok ösztönzése saját vállalkozásuk elindítására, illetve kiemelkedő üzleti potenciállal rendelkező projektek felkarolására, ezeken felül felvértezzük a képzésben résztvevőket elméleti és gyakorlati tudással is.

A Nemzeti Tehetség Központ által működtetett Londoni Tehetség Központ projektben fontos feladatunknak tekintjük a külföldön élő fiatalok vállalkozói kedvének erősítését és az ehhez szükséges készségek fejlesztését. A 2022-es évben harmadjára dolgozunk együtt a StartITUp Győr csapatával, akik  a régiós és helyi startup ökoszisztémában aktív, elismert, tapasztalt vállalkozók és szakemberek – magával ragadó lendülettel és inspiráló pályautakkal.

A LiftUp ingyenes program, így mindenki számára elérhetőek egy startup indításához szükséges ismeretek.  A workshopokon a jövő vállalkozói olyan elméleti és praktikus ismeretekre tesznek szert, amelyet saját vállalkozásuk indításakor máris kamatoztatni tudnak.

A négy alkalmas workshopon a résztvevők nemzetközileg is elismert szakemberek segítségével dolgoznak fel a kezdő vállalkozók számára olyan alapvető témákat, mint a problémafelismerés, ötlet validálás, vagy a potenciális felhasználók kutatása. Foglalkoznak még design thinkinggel és branding módszertani alapokkal, üzleti modell megtervezésével, a Business Model Canvas használatával vagy a pitchelés alapjaival, saját bemutatkozó elkészítésével és gyakorlásával. A program záróeseményén a fiatalok prezentálják validált üzleti ötletüket és a pitch deck-jüket egy szakmai zsűri előtt.

A program korábbi résztvevőinek véleménye:

  • “Szuper oktatók, különösen tetszett a személyes tapasztalatok elmesélése.”
  • “A szervezők közvetlensége, nagyon ügyesen volt koordinálva minden.”
  • “Inspiráció, valaki helyettem összeszedett egy csapatot, nagyon tetszettek a feladatok, profi volt a megvalósítás”

Ha kedvet kaptál a LiftUp vállalkozás ösztönző programhoz, akkor az alábbi linken tudsz jelentkezni:

Határidő: 2022. április 1.

Ha bővebb információra van szükséged, akkor írj aliftup@startupgyor.hu e-mail címre, LiftUp 3.0 megjelöléssel.

További Startup

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu