Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indul a Műegyetem startup fejlesztési programja fiatal innovátoroknak

bme

Startup

Indul a Műegyetem startup fejlesztési programja fiatal innovátoroknak

Indul a Műegyetem startup fejlesztési programja fiatal innovátoroknak

Idén újra jelenléti képzéssel indul a BME Z10 öthetes Akcelerátor Programja, melyre 2022. március 18-ig várják a szervezők a fiatal tehetségek jelentkezését. A képzést lezáró Demo Day 2022 május közepén lesz, ahol a Hiventures befektetési bizottsága hoz döntést arról, hogy mely startupok kapnak egyenként 15 millió forintra befektetési ajánlatot.

A befektetést kapott csapatokat a BME Z10 a program után is támogatja, az első befektetési kör teljes időszakára vállalja a startupok hivatalos inkubátorának szerepét.

A BME Z10 inkubátor szolgáltatásokat, üzleti és pénzügyi mentorálást, illetve tematikus képzéseket is nyújt az ide jelentkező startupoknak, akiket nagy szakmai tapasztalattal rendelkező mentorok segítenek elméleti és gyakorlati tudásuk bővítésében, valamint vállalkozói készségeik fejlesztésében. A szerszámokkal, műszerekkel és 3D nyomtatóval felszerelt Z10 prototipizáló laborban a startupok műszaki fejlesztést is végeznek. Az inkubátor célja, hogy minél több egyetemen születő projektet és ötletgazdát segítsen, üzleti, jogi és pénzügyi mentorálással, hogy az álmokból valóság lehessen.

A BME Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (BME FIEK) közreműködésével létrejött Z10 azokat is szívesen látja, akik nem az Akcelerátor Programon keresztül jelentkeznek és érettebb koncepcióval vagy termékkel/technológiával rendelkeznek.

A BME Z10 Inkubációs Központ az egyetemi innovációs ökoszisztéma céljaival összhangban, a 2019-1.2.1-EGYETEMI ÖKO pályázat keretében valósul meg.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés