Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nézd meg, hogyan tört magának utat az innováció 2020-ban!

demo day

Startup

Nézd meg, hogyan tört magának utat az innováció 2020-ban!

Nézd meg, hogyan tört magának utat az innováció 2020-ban!

Magyar, francia, észt, spanyol és chilei startup ötletek csapnak össze a viturális térben január 21-én, csütörtökön a Design Terminal online Demo Day-én.

Hallgasd meg a csapatok izgalmas történeteit, és voksolj a kedvencedre, hogy esélyt adj nekik a fődíjra! Szavazatoddal te is nyerhetsz!

Tíz startup mutatkozik be január 21-én, 19 órakor a Design Terminal Mentorprogramjának záróeseményén, a Demo Day-en. A program induló vállalkozásokat, üzleti modelljük, termékük fejlesztését támogatja a startupok egyedi igénye alapján, szakértő mentorok segítségével.

A részletek a hivatalos Facebook-eseményben olvashatók. 

Az őszi szemeszter az „Innovation Finds a Way!” szlogennel indult, a csapatoknak most lehetőségük lesz bebizonyítani, hogy az innováció a legnehezebb körülmények között is képes utat törni magának, a jövőt formáló ötletek előtt pedig nincs megállás.

A hat magyar és négy külföldi – chilei, francia, észt és spanyol – vállalkozás kulcsfontosságú területeket céloz: egészségügyi, oktatási vagy éppen fenntarthatósági folyamatokat segítenek elő.

 Nézd meg, miről beszélgettek a műsorvezetők a Demo Day előtt!

A Heuristik szoftvere az egészségügyi intézményeket segíti a betegek felvételében. A Skeebdo az angol nyelv elsajátítását könnyíti tartalomfogyasztás során. A Munch az ételpazarlás ellen küzd. A Volteum elektromos autók sofőrjeinek kínál útitervet. A PhoneIn forradalmi intercom rendszert kínál a háztartásoknak. A PhaseGrowth az űrből nyert adatok segítségével szolgáltat logisztikai információt. A SustentUp a kis-és középvállalkozások fenntarthatósági céljait segíti. A B-cube.ai kriptovalutára dolgoz ki kereskedési stratégiákat. A Track a nehezen követhető sportesemények, a Palanta pedig online, környezetbarát tervezők darabjait felvonultató ruhakölcsönző számára fejleszt platformot.

A pitcheket élőben tudják követni az érdeklődők a Facebookon, a stream alatt kommentelni, sőt szavazni is lehet. A legtöbb voksot bezsebelő startup elnyeri a Mentorprogram fődíját, egy 1000 dolláros utalványt, amelyet a vállalkozást fejlesztő elektronikai eszközökre tudnak elkölteni. Szavazataival a közönség is nyerhet: egy home office csomagra lehet pályázni a műsor során.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés