Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nézd meg, hogyan tört magának utat az innováció 2020-ban!

demo day

Startup

Nézd meg, hogyan tört magának utat az innováció 2020-ban!

Nézd meg, hogyan tört magának utat az innováció 2020-ban!

Magyar, francia, észt, spanyol és chilei startup ötletek csapnak össze a viturális térben január 21-én, csütörtökön a Design Terminal online Demo Day-én.

Hallgasd meg a csapatok izgalmas történeteit, és voksolj a kedvencedre, hogy esélyt adj nekik a fődíjra! Szavazatoddal te is nyerhetsz!

Tíz startup mutatkozik be január 21-én, 19 órakor a Design Terminal Mentorprogramjának záróeseményén, a Demo Day-en. A program induló vállalkozásokat, üzleti modelljük, termékük fejlesztését támogatja a startupok egyedi igénye alapján, szakértő mentorok segítségével.

A részletek a hivatalos Facebook-eseményben olvashatók. 

Az őszi szemeszter az „Innovation Finds a Way!” szlogennel indult, a csapatoknak most lehetőségük lesz bebizonyítani, hogy az innováció a legnehezebb körülmények között is képes utat törni magának, a jövőt formáló ötletek előtt pedig nincs megállás.

A hat magyar és négy külföldi – chilei, francia, észt és spanyol – vállalkozás kulcsfontosságú területeket céloz: egészségügyi, oktatási vagy éppen fenntarthatósági folyamatokat segítenek elő.

 Nézd meg, miről beszélgettek a műsorvezetők a Demo Day előtt!

A Heuristik szoftvere az egészségügyi intézményeket segíti a betegek felvételében. A Skeebdo az angol nyelv elsajátítását könnyíti tartalomfogyasztás során. A Munch az ételpazarlás ellen küzd. A Volteum elektromos autók sofőrjeinek kínál útitervet. A PhoneIn forradalmi intercom rendszert kínál a háztartásoknak. A PhaseGrowth az űrből nyert adatok segítségével szolgáltat logisztikai információt. A SustentUp a kis-és középvállalkozások fenntarthatósági céljait segíti. A B-cube.ai kriptovalutára dolgoz ki kereskedési stratégiákat. A Track a nehezen követhető sportesemények, a Palanta pedig online, környezetbarát tervezők darabjait felvonultató ruhakölcsönző számára fejleszt platformot.

A pitcheket élőben tudják követni az érdeklődők a Facebookon, a stream alatt kommentelni, sőt szavazni is lehet. A legtöbb voksot bezsebelő startup elnyeri a Mentorprogram fődíját, egy 1000 dolláros utalványt, amelyet a vállalkozást fejlesztő elektronikai eszközökre tudnak elkölteni. Szavazataival a közönség is nyerhet: egy home office csomagra lehet pályázni a műsor során.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés