Connect with us

Hirdetés

technokrata

Design Terminal: Aug. 30-án zárul a jelentkezés a Mentorprogramra

design terminal

Startup

Design Terminal: Aug. 30-án zárul a jelentkezés a Mentorprogramra

Design Terminal: Aug. 30-án zárul a jelentkezés a Mentorprogramra

Már csak pár napig lehet jelentkezni a Design Terminal Virtuális Mentorprogramjának őszi szemeszterére! Szerezz releváns üzleti tudást, építsd kapcsolatrendszeredet és kerülj be egy összetartó közösségbe!

Ismét az online térbe költözik a program, így lakóhelytől függetlenül tudsz csatlakozni egy szuper lehetőséghez, melyben szakmailag maximálisan felkészült mentorokkal, fókuszált online közösségépítéssel, eredményorienált workshopokkal várnak. Az első virtuális szemeszter után innovatív formátummal, minden eddiginél gazdagabb programmal, tematikájában a változó körülményekhez is igazodva segíti a startupokat Közép-Kelet Európa vezető innovációs ügynöksége. Légy részese az élménynek! Augusztus 30-ig várják jelentkezésedet.

JELENTKEZNI ITT LEHET: https://app.vestbee.com/org/design-terminal

A Design Terminal Mentorprogramjáról:

A Design Terminal termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben nyújt segítséget, de szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kapnak iránymutatást és tanácsokat a startup vállalkozások. A program erőssége a hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat, akik közreműködésével nagy szerepet kap a csapatok igényeire szabott, egyéni mentorálás. Az inkubáció során online workshopokon és közösségépítő programokon is részt vesznek a startupok. Ezek a képzések hozzásegítik őket, hogy készek legyenek potenciális befektetők bevonására, kapcsolatot építhetnek hazai és külföldi befektetőkkel, valamint a Design Terminal vállalati partnereivel. A Mentorprogram kiválasztási fázisában elsődleges szempont a social impact. Olyan startupok jelentkezését várják minden szemeszterben, melyek a környezet és fenntarthatóság, egészség, és jólét, képzés és foglalkoztatás, valamint mobilitás témakörében tudnak hatással lenni tágabb környezetükre.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés