Connect with us

technokrata

Ezt a rendezvényt te se hagyd ki: újra hazánkba érkeznek világ legnagyobb gondolkodói!

Startup

Ezt a rendezvényt te se hagyd ki: újra hazánkba érkeznek világ legnagyobb gondolkodói!

Idén Chris Hadfield, a Nemzetközi Űrállomás egykori parancsnoka is a Brain Bar Budapest vendége lesz. Európa jövőfesztiválja 2016-ban új szintre lép: főtámogatóként csatlakozik a Google, médiapartnerként pedig a WIRED, a legnépszerűbb globális technológiai magazin.

Új ipari forradalmat élünk. A technológiai átalakulás okozta politikai, társadalmi és gazdasági változások alapjaiban befolyásolják egyetemes és nemzeti kultúránkat, személyes identitásunkat és üzleti kapcsolatainkat, életünket a városban, viszonyunkat a természethez.

Európa jövőfesztiválján, a Brain Bar Budapesten idén is összecsapnak a legizgalmasabb víziók. 

A témák között szerepel majd a Föld és a világűr, a robotok és a kreativitás, a természetes és a mesterséges intelligencia, a gazdaság és a biológia, a tudás és az információ, a háborúk és a videojátékok kapcsolata, valamint Magyarország és Európa jövőképessége.

brainbar2

A fesztivál vendégei közt köszönthetjük Chris Hadfieldet, a világ kedvenc asztronautáját, a Nemzetközi Űrállomás egykori parancsnokát. Velünk lesz Ugron Zsolna író, Tim Harford világhírű brit közgazdász és bestseller- szerző, Santieri Koivisto, Minecraft for Education oktatási eszköz megalkotója, Virginia Postrel kaliforniai filozófus, Fürjes Balázs kormánybiztos, Budapest olimpiai pályázatának megálmodója, Viktoria Krakovna, a Future of Life Institute alapítója, Grover Norquist, az amerikai Republikánus Párt fenegyereke, Besenyei Péter műrepülő világkupagyőztes és további félszáz rendkívüli személyiség.

brainbar3

2016-ban a fesztivál új szintre lép: főtámogatóként csatlakozik a Google, a világ jelenlegi legértékesebb vállalata, médiapartnerként pedig a WIRED, a legnépszerűbb globális technológiai magazin. Az esemény technológiai partnere a Magyar Telekom.

A Brain Bar Budapestre máris kaphatók a jegyek az esemény honlapján. A szervezők a tavalyi évhez hasonlóan, limitált mennyiségben idén is ingyenes belépést biztosítanak diákok és tanárok számára.

https://www.youtube.com/watch?v=5CQ06l5RilU&feature=youtu.beSzólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin