Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezt a rendezvényt te se hagyd ki: újra hazánkba érkeznek világ legnagyobb gondolkodói!

Startup

Ezt a rendezvényt te se hagyd ki: újra hazánkba érkeznek világ legnagyobb gondolkodói!

Idén Chris Hadfield, a Nemzetközi Űrállomás egykori parancsnoka is a Brain Bar Budapest vendége lesz. Európa jövőfesztiválja 2016-ban új szintre lép: főtámogatóként csatlakozik a Google, médiapartnerként pedig a WIRED, a legnépszerűbb globális technológiai magazin.

Új ipari forradalmat élünk. A technológiai átalakulás okozta politikai, társadalmi és gazdasági változások alapjaiban befolyásolják egyetemes és nemzeti kultúránkat, személyes identitásunkat és üzleti kapcsolatainkat, életünket a városban, viszonyunkat a természethez.

Európa jövőfesztiválján, a Brain Bar Budapesten idén is összecsapnak a legizgalmasabb víziók. 

A témák között szerepel majd a Föld és a világűr, a robotok és a kreativitás, a természetes és a mesterséges intelligencia, a gazdaság és a biológia, a tudás és az információ, a háborúk és a videojátékok kapcsolata, valamint Magyarország és Európa jövőképessége.

brainbar2

A fesztivál vendégei közt köszönthetjük Chris Hadfieldet, a világ kedvenc asztronautáját, a Nemzetközi Űrállomás egykori parancsnokát. Velünk lesz Ugron Zsolna író, Tim Harford világhírű brit közgazdász és bestseller- szerző, Santieri Koivisto, Minecraft for Education oktatási eszköz megalkotója, Virginia Postrel kaliforniai filozófus, Fürjes Balázs kormánybiztos, Budapest olimpiai pályázatának megálmodója, Viktoria Krakovna, a Future of Life Institute alapítója, Grover Norquist, az amerikai Republikánus Párt fenegyereke, Besenyei Péter műrepülő világkupagyőztes és további félszáz rendkívüli személyiség.

brainbar3

2016-ban a fesztivál új szintre lép: főtámogatóként csatlakozik a Google, a világ jelenlegi legértékesebb vállalata, médiapartnerként pedig a WIRED, a legnépszerűbb globális technológiai magazin. Az esemény technológiai partnere a Magyar Telekom.

A Brain Bar Budapestre máris kaphatók a jegyek az esemény honlapján. A szervezők a tavalyi évhez hasonlóan, limitált mennyiségben idén is ingyenes belépést biztosítanak diákok és tanárok számára.

https://www.youtube.com/watch?v=5CQ06l5RilU&feature=youtu.be



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés