Connect with us

technokrata

Ismerd meg az üzleti angyalokat: rajtuk is múlhat egy vállalkozás sikere!

Startup

Ismerd meg az üzleti angyalokat: rajtuk is múlhat egy vállalkozás sikere!

A Design Terminál és a HVCA Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület kezdeményezésére megalakult a Hungarian Business Angel Network.

A kezdeményezés célja, hogy közösségbe szervezze a hazai angyal befektetőket, vagyis azokat a magánszemélyeket, akik korai fázisú vállalkozásokat karolnak fel. Az üzleti angyalok pénzügyi befektetéssel, szakmai támogatással és kapcsolatrendszerükkel segítik a kezdő vállalkozásokat. A HBAN lehetőséget ad tagjai közötti tudás- és tapasztalatcserére. Segít, hogy még több vállalkozás találjon saját befektetőt.

01-2

Az új kezdeményezést személyesen biztosította támogatásáról Candace Johnson, az Üzleti Angyalok Európai Hálózatának (EBAN) elnöke. Kiemelte, hogy a korai fázisú befektetések esetében az üzleti angyalok szerepe jelentős. Az angyalbefektetők több mint öt milliárd euróval a befektetési volumen 74 százalékát adták, évente 34-35 ezer vállalkozás részére biztosítanak finanszírozást.

07

A megnyitó esemény vendége és előadója volt továbbá Ivar Siimar, az Észt Üzleti Angyalok Hálózatának (EstBAN) elnöke, valamint Károlyi Antal, a hazai befektetői szcéna meghatározó alakja is. Az eseményen több vállalkozás is bemutatkozott, köztük az Edukado és a Laborom.

A HBAN várja az érdeklődő magánbefektetőket, illetve a – kisebb összegű – tőkét kereső vállalkozások jelentkezését is!Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu