Connect with us

Hirdetés

technokrata

19 év alatti fiataloknak rendez szabadfogású számítógépversenyt a C3 alapítvány

E-Sport

19 év alatti fiataloknak rendez szabadfogású számítógépversenyt a C3 alapítvány

19 év alatti fiataloknak rendez szabadfogású számítógépversenyt a C3 alapítvány

2018-ban is megrendezésre kerül a <19 Szabadfogású Számítógép Verseny, amelyen 19 év alatti magyar fiatalok vehetnek részt, egyénileg vagy csapatban.

Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás. Eddig versenyeikre közel 6000 pályázat érkezett, beleértve a határon túlról pályázók munkáit is.

 

A pályázók, 2018. október 15-én éjfélig nevezhetnek és tölthetik fel, vagy küldhetik el postán alkotásaikat. A verseny célja, hogy a műveken keresztül megmutassák kreativitásukat, újszerű ötleteiket, egyéni megoldásaikat, eredeti fantáziájukat. Jelentkezési lap és további információ a verseny weboldalán érhető el: verseny.c3.hu

Ma Magyarországon a 19 év alatti generációra fókuszáló, az informatikai kreativitást ösztönző és az eredményeket nyilvánosan bemutató verseny, mely által a fiatalok nemcsak megerősítést, hanem bemutatkozási lehetőséget, valamint szakmai kommunikációs platformot és támogatást is kapnak, a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyen kívül nem létezik.

“Versenyünkkel a fiatalokat a kreatív eszközhasználatra és terveik megvalósítására ösztönözzük, iskolás keretektől függetlenül. Az egyéni alkotókedv számára megmérettetést, valamint nyilvános bemutatkozási lehetőséget teremtünk. Arra buzdítjuk a fiatalokat évről évre, hogy a számítógép, az informatika hasznos és fontos dolog, mellyel változtathatnak világunkon. A verseny hívta életre például 2005-ben az Időkép projektet, amely azóta több százezres napi látogatottságú portállá fejlődött.”

A beérkező műveket szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotásokból az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben rendezünk kiállítást 2018. december 1-2-ig.

A nyilvános bemutatkozási lehetőségen kívül a verseny támogatóinak köszönhetően nyerteseinket- az adott pályaművet tekintve hasznos – tárgynyereményekkel jutalmazzuk, illetve, a győztes projektet ösztöndíjban részesítünk, melynek célja, hogy segítse a fiatalok további fejlődését és alapot képezzen a projektek fejlesztéséhez.

Korábbi nyertesek munkái illetve videóinterjúk megtalálhatóak a verseny.c3.hu/2018/sajto oldalon illetve a verseny Videa csatornáján.

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés