Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a Bolt új, házhozszállító szolgáltatása, a Bolt Food

Bolt

App

Elindult a Bolt új, házhozszállító szolgáltatása, a Bolt Food

Elindult a Bolt új, házhozszállító szolgáltatása, a Bolt Food

A Bolt Food, a Bolt érintkezésmentes házhozszállító szolgáltatása 600 sofőrnek szeretne megélhetést biztosítani a gazdasági válság közepette, akiket folyamatosan képeznek ki a következő hetekben.

Európa vezető személyszállító alkalmazása, a Bolt elindította Budapesten is házhozszállító szolgáltatását.

A Bolt Food applikáción keresztül egyszerűen, pár kattintással, a mobileszközön belüli bankkártyás fizetéssel, minden esetben érintkezésmentesen lehet házhoz rendelni számos ismert étterem ételeit, illetve élelmiszer áruház online rendelt termékeit.

A szállítási díj az első két kilométeren 500 forint lesz, ezt követően 500 méterenként 100 forintért vehetik igénybe a felhasználók a szolgáltatást. A Bolt Food applikáción belül pontosan nyomon követhető a szállítási folyamat minden lépése, illetve élő, magyar és angol nyelvű ügyfélszolgálat segíti a felhasználókat. A szolgáltatás induláskor az 1.,2.,3., 5., 6., 7., 8, 9., 11. kerületekben érhető el. Az első felhasználók ingyenes alapdíjjal próbálhatják ki a szolgáltatást.

A Bolt Food a fővárosi gasztrokínálat minden szegmenséből válogat: többek között házhoz rendelhetjük az Attaboy, Vapiano, Felix Kitchen&Bar fogásait, a Subway szendvicseit, illetve több élelmiszer áruház termékeit viszik házhoz, köztük a magyar termelőkkel dolgozó supp.li kínálatát. A vendéglátók részéről hatalmas az érdeklődés, naponta frissül az elérhető éttermek listája.

A vállalathoz eddig 600-an jelentkeztek futárnak, kiképzésük folyamatosan zajlik a következő hetekben. A Bolt Food ellenőrzött, szigorú egészségügyi és higiéniai protokollok mentén működik: minden futár rendszeresen fertőtlenített gépjárművel szállítja ki a megrendelt ételt, kizárólag érintkezésmentesen.

“A Bolt az elmúlt években az egyik vezető személyszállító szolgáltatóvá nőtte ki magát Magyarországon, több százezer hűséges felhasználóval. A jelenlegi, legtöbbünk számára nehéz helyzetben úgy gondoltuk, hogy eddigi tapasztalatainkat, nemzetközi technológiai hátterünket egy olyan szolgáltatás elindítására fordítjuk, amely az éttermek, a futárok és sofőrök, illetve a felhasználók mindennapjait is megkönnyíti”

– mondta az indulás kapcsán Láng László, a Bolt magyarországi Country Managere.

A Bolt Food magyar nyelvű applikáció – amely a már ismert Bolt applikációtól különálló rendelési felület – már elérhető az AppStore, illetve a Google Play hazai kínálatában. A vállalat eddig 11 országban, 14 városban tette elérhetővé az applikációt, csak az elmúlt hónapban Pozsonyban, Varsóban, Limaszolban és Fokvárosban indult el a szolgáltatás.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés