Connect with us

technokrata

Egy nap alatt több mint 20.000 ember töltötte le a SzavazApp-ot

App

Egy nap alatt több mint 20.000 ember töltötte le a SzavazApp-ot

Kép: Video Blocks

Egy nap alatt több mint 20.000 ember töltötte le a SzavazApp-ot

Már több mint 20 ezren töltötték le az EP-választási applikációt

Alig egy nap alatt több mint 20 ezer mobiltelefonra töltötték le azt a magyar mobilapplikációt, amely az Európai Parlamenti választásokon induló pártok programját hasonlítja összes.

Ezzel az alkalmazás a legnépszerűbb magyar applikáció lett a héten a magyar felhasználók körében. A Szavazapp játékos formában segít az embereknek, hogy a EP-kampány legfontosabb kérdéseiben állást foglalhassanak.

Az alkotóknak az alkalmazással az volt a célja, hogy minél több magyar embernek meghozzák a kedvet az EP-választáshoz. Úgy tűnik, nagy népszerűségnek örvend a 15 pontos kérdőív, amely többek között a bevándorlás, az oktatás, a gazdaság, az oktatás és az emberi jogok témakörében fogalmaz meg állításokat. Ezekről az állításokról kell eldöntenie a felhasználónak, hogy mennyire ért egyet velük, vagy mennyire nem. A 15 kérdés megválaszolása után az applikáció megmutatja, melyik párt programja áll a felhasználóhoz a legközelebb, és melyik a legtávolabb.

Az applikációt Budapesten már több mint 8000 ezren letöltötték, ezután Pest, Baranya és Veszprém megyében a legnépszerűbb az alkalmazás. Magyarországon ez az egyetlen választási mobilapplikáció, amely bárki számára letölthető. A Szavazapp alkotói már több országos választási kampány idején készítettek hasonló tesztet, hogy ezzel is népszerűsítsék a szavazás intézményét, és minél több embernek meghozzák a kedvét a szavazáshoz.

Amennyiben az applikáció felkeltett az Önök érdeklődését is, kérem, számoljanak be róla, hogy minél több emberhez eljuthasson, és minél több ember állást foglaljon május 26-án. A korábbi beszámolókat nagyon köszönjük!

További App

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

apple

SmartWatch

Az új Apple Watch gyakorlatilag olyan, mint a régi

2022. augusztus 12. péntek
polikarbonát

Smart home

Amit a polikarbonát lemez használatáról tudni kell

2022. augusztus 12. péntek
TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu