Connect with us

technokrata

Ismét frissül a Viber: Praktikus újítások következnek, nézzük meg, mire számíthatunk!

App

Ismét frissül a Viber: Praktikus újítások következnek, nézzük meg, mire számíthatunk!

Ismét frissül a Viber: Praktikus újítások következnek, nézzük meg, mire számíthatunk!

Kétszer gyorsabb üzenetkézbesítési sebességgel és megújult chat-élménnyel erősít a népszerű üzenetküldő applikáció

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber, egy applikációbeli vérfrissítéssel mostantól kétszer gyorsabb chat-élményt nyújt 1 milliárd regisztrált felhasználója számára. A viberezők villámgyors üzenetküldését új dizájn is segíti a platformon.

viber_megujult_kezelofelulet

Írtál már chaten úgy egy barátodnak, hogy közben azon gondolkodtál: megnyitja egyáltalán az üzeneteimet? Vajon miért nem válaszol már? A Viber a chat ablakok frissítésével most minden eddiginél követhetőbbé teszi számodra ismerőseid állapotát. Az alkalmazás újításainak köszönhetően a Viber felhasználói közösségének tagjai:

  • Gyorsabban küldhetnek üzenetet, mint valaha: Az üzenetek ezentúl kétszer gyorsabban érnek célba, ezáltal beszélgetéseid könnyebben és gyorsabban haladhatnak, kizárva a kellemetlen helyzeteket, amikor késve érkezik meg egy várva várt válasz.
  • Pörgősebb státuszikonokkal találkoznak a beszélgetésekben: A gyorsabb küldési sebességhez új ikonok is járnak, amelyek könnyebben megmutatják az üzenetek státuszát. Mostantól gyorsabban észlelheted, ha beszélgetőpartnered elolvasta üzenetét. A ikon jelzi, hogy az üzenet el lett küldve, a ✓✓ ikon jelenti, hogy az üzeneted megérkezett a partnered telefonjára, a ✓✓ ikon pedig az elolvasott üzenet státuszát jelöli.
  • Nagyobb és világosabb chatbuborékokat láthatnak: A Viber chatablakok ezentúl élénkebb színekben és nagyobb formában kerülnek a képernyőre, így többet olvashat el a felhasználó első pillantásra az üzenetből.
  • Élesebb GIF, képi és videó élményt kapnak: Egy kép többet mond ezer szónál, és ki ne akarna képeket megosztani barátaival vagy családjával a beszélgetésekben? Mostantól, amennyiben egy kép- vagy videóüzenet érkezik telefonodra, nagyobb és jobb minőségű bélyegkép jelenik meg a képernyődön.

Mindezek mellett a Viber továbbra is a végponttól-végpontig történő titkosítást alkalmazza, amely a legbiztonságosabb üzenetküldési rendszer a piacon. A felhasználók számára alapértelmezett beállításként szolgál a titkosítás, így tudják, hogy adataik és beszélgetéseik tartalmához rajtuk kívül senki sem férhet hozzá, még a Viber sem.

„Kivételes kommunikációs élményt szeretnénk nyújtani többszáz millió felhasználónk számára – ez az, ami a folyamatos innovációra sarkall bennünket. Szerettünk volna egy új, friss megjelenést teremteni, amely nem csupán jól néz ki, de kívül-belül jobban teljesít. Minden tevékenységünk a kommunikáció köré épül, valamint ahhoz, hogy hogyan kapcsolódunk egymáshoz. Ma már nem számít a felhasználók térbeli elhelyezkedése, mindenhol a leggyorsabb szolgáltatást kapják, mindezt egy játékos, vicces és lenyűgöző látványvilágú chat élményen keresztül.”

– mondta Ofir Eyal, a Viber termékfejlesztési alelnöke.

Az új, gyorsabb chatablakok a világ minden pontján elérhetők az iPhone felhasználók számára, és hamarosan érkeznek az Android készülékekre is.

A Viber legújabb verzióját INNEN akár le is töltheted!

További App

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin