Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismét frissül a Viber: Praktikus újítások következnek, nézzük meg, mire számíthatunk!

App

Ismét frissül a Viber: Praktikus újítások következnek, nézzük meg, mire számíthatunk!

Ismét frissül a Viber: Praktikus újítások következnek, nézzük meg, mire számíthatunk!

Kétszer gyorsabb üzenetkézbesítési sebességgel és megújult chat-élménnyel erősít a népszerű üzenetküldő applikáció

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber, egy applikációbeli vérfrissítéssel mostantól kétszer gyorsabb chat-élményt nyújt 1 milliárd regisztrált felhasználója számára. A viberezők villámgyors üzenetküldését új dizájn is segíti a platformon.

viber_megujult_kezelofelulet

Írtál már chaten úgy egy barátodnak, hogy közben azon gondolkodtál: megnyitja egyáltalán az üzeneteimet? Vajon miért nem válaszol már? A Viber a chat ablakok frissítésével most minden eddiginél követhetőbbé teszi számodra ismerőseid állapotát. Az alkalmazás újításainak köszönhetően a Viber felhasználói közösségének tagjai:

  • Gyorsabban küldhetnek üzenetet, mint valaha: Az üzenetek ezentúl kétszer gyorsabban érnek célba, ezáltal beszélgetéseid könnyebben és gyorsabban haladhatnak, kizárva a kellemetlen helyzeteket, amikor késve érkezik meg egy várva várt válasz.
  • Pörgősebb státuszikonokkal találkoznak a beszélgetésekben: A gyorsabb küldési sebességhez új ikonok is járnak, amelyek könnyebben megmutatják az üzenetek státuszát. Mostantól gyorsabban észlelheted, ha beszélgetőpartnered elolvasta üzenetét. A ikon jelzi, hogy az üzenet el lett küldve, a ✓✓ ikon jelenti, hogy az üzeneted megérkezett a partnered telefonjára, a ✓✓ ikon pedig az elolvasott üzenet státuszát jelöli.
  • Nagyobb és világosabb chatbuborékokat láthatnak: A Viber chatablakok ezentúl élénkebb színekben és nagyobb formában kerülnek a képernyőre, így többet olvashat el a felhasználó első pillantásra az üzenetből.
  • Élesebb GIF, képi és videó élményt kapnak: Egy kép többet mond ezer szónál, és ki ne akarna képeket megosztani barátaival vagy családjával a beszélgetésekben? Mostantól, amennyiben egy kép- vagy videóüzenet érkezik telefonodra, nagyobb és jobb minőségű bélyegkép jelenik meg a képernyődön.

Mindezek mellett a Viber továbbra is a végponttól-végpontig történő titkosítást alkalmazza, amely a legbiztonságosabb üzenetküldési rendszer a piacon. A felhasználók számára alapértelmezett beállításként szolgál a titkosítás, így tudják, hogy adataik és beszélgetéseik tartalmához rajtuk kívül senki sem férhet hozzá, még a Viber sem.

„Kivételes kommunikációs élményt szeretnénk nyújtani többszáz millió felhasználónk számára – ez az, ami a folyamatos innovációra sarkall bennünket. Szerettünk volna egy új, friss megjelenést teremteni, amely nem csupán jól néz ki, de kívül-belül jobban teljesít. Minden tevékenységünk a kommunikáció köré épül, valamint ahhoz, hogy hogyan kapcsolódunk egymáshoz. Ma már nem számít a felhasználók térbeli elhelyezkedése, mindenhol a leggyorsabb szolgáltatást kapják, mindezt egy játékos, vicces és lenyűgöző látványvilágú chat élményen keresztül.”

– mondta Ofir Eyal, a Viber termékfejlesztési alelnöke.

Az új, gyorsabb chatablakok a világ minden pontján elérhetők az iPhone felhasználók számára, és hamarosan érkeznek az Android készülékekre is.

A Viber legújabb verzióját INNEN akár le is töltheted!

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés