Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezt az appot kell letölteni, hogy ne merüljön le az androidos okostelefonod!

App

Ezt az appot kell letölteni, hogy ne merüljön le az androidos okostelefonod!

Ezt az appot kell letölteni, hogy ne merüljön le az androidos okostelefonod!

A Kaspersky Lab megakadályozza a telefonok mindennapos problémáját: a Kaspersky Lab Battery Life-al nem merül le az Androidos telefonod

A Kaspersky Lab új terméket mutatott be az Android készülékek felhasználóinak – a Battery Life nevű alkalmazást. Ennek az ingyenes alkalmazásnak a célja, hogy használatával növelje a készülékek akkumulátorainak élettartamát és ezáltal a készülékét is.

 

kasp_01

Egy felmérés szerint az emberek 90%-a pánikba esik, ha okostelefonjának akkumulátora lemerül. Ez nem meglepő tény, hiszen egy korábbi kutatásból már tudjuk,, hogy az emberek nehezebben viselik, ha az okostelefon nélkül kell lenniük, mintha a barátaikat vagy a partnereiket kell nélkülözniük.

Sokszor az akkumulátor alacsony százaléka nemcsak bosszantó lehet, hanem akár veszélybe is sodorhat bennünket – például vészhelyzetben mobiltelefon nélkül problémát megoldani nagyon nehéz, vagy ha egy felhasználó ismeretlen helyszínen van és nehezen vagy egyáltalán nem tud tájékoztatást kérni. A Battery Life-ot úgy fejlesztették, hogy megoldja ezeket a problémákat mindörökre.

A termék elemzi az összes alkalmazást, amely a felhasználó készülékén található, és azonosítja azokat, amelyek a legtöbb energiát fogyasztják. Ez különösen fontos, mivel az Androidos alkalmazások 96%-a folyamatosan fut a háttérben anélkül, hogy a felhasználó használná. A Battery Life egyetlen gombnyomással leállíthatja ezeket az “akkumulátor-fogyasztó” alkalmazásokat, és ilyen módon meghosszabbíthatja a készülékek élettartamát. A Battery Life akkor is sürgős üzenetet küld a felhasználónak, ha bármely alkalmazás a szokásosnál több energiát használ.

kasp_02

A Battery Life másik hasznos funkciója, hogy képes kiszámítani a még hátralévő időt, mielőtt az okostelefon akkumulátorának energiaszintje teljesen alacsony lenne. Ez az információ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy időben találjanak a telefon töltésére megoldást, és ne maradjanak mobilkommunikáció nélkül olyankor, amikor szükségük lenne rá. Ugyanígy a készülék töltése alatt a Battery Life kiszámítja a teljes feltöltődésig szükséges időt.

“Célunk, hogy a felhasználók védelmét minden fronton biztosítani tudjuk, nemcsak a kibercsapdák területén. A Battery Life segít az embereknek, hogy minden helyzetben kommunikálni tudjanak. Ugyanakkor fontos kiemelni a biztonságot is, amikor online vagyunk. Különösen fontos megvédeni a felhasználók privát adatait akár ők osztják meg, akár elvesztik a készülékeiket, akár ellopják azokat. A Kaspersky Lab termékei minden problémára megoldást nyújtanak.”

mondta Elena Kharchenko, a Kaspersky Lab Consumer Product Management részlegének vezetője.

A Kaspersky Battery Life csupán 15 Mb, és az alkalmazás béta verziója letölthető ezen a linken.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés