Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legkisebb iPod

Kütyük

A legkisebb iPod

Az új iPod shuffle 50 százalékkal tovább bírja.

Az iPod shuffle a dallejátszás sorrendkeverési funkcióján alapul, amely véletlenszerűen választ zeneszámokat a felhasználó zenetárából. A kattintható gombok egyszerűbbé teszik a készülék használatát. A középső gomb lenyomásával indítható és szüneteltethető a lejátszás, a kör külsején elhelyezkedő gombok pedig az előre- és visszaléptetést vezérlik, valamint a hangerőt szabályozzák.

Apple ipod shuffle

iPod család
A digitális zenelejátszókból több mint negyedmilliárd darabot értékesítettek. Az Apple új ünnepi termékei között megtalálható a vadonatúj Multi-Touch technológiás iPod nano, a szintén most frissült, Retina kijelzővel készült, HD minőségű videofelvételek készítésére is alkalmas iPod Touch és az iPod classic 160 GB-os modellje.

Az iPod shuffle tetején elhelyezett, új VoiceOver gomb használatával meghallgatható az aktuális zeneszám címe, illetve váltani lehet a számok, lejátszási listák és a felhasználó zenetárából automatikusan létrehozott Genius Mixes válogatások között. A VoiceOver funkció 25 különböző nyelvet ismer, és arra is figyelmezteti a felhasználót, ha az akkumulátort hamarosan tölteni kell.

Az új, ruhán viselhető iPod shuffle csíptetője a teljes egészében alumíniumból készült ház beépített része. A készülék öt élénk színben – ezüst, kék, zöld, narancs és rózsaszín változatban – lesz kapható. Az akkumulátor üzemideje közel 50 százalékkal hosszabbodott, így az új, 2 GB tárhelyet kínáló lejátszó több mint 15 órás lejátszásra képes egyetlen feltöltéssel.

Apple ipod shuffle

Használatához USB 2.0-porttal felszerelt, Mac OS X 10.5.8 vagy újabb verziójú operációs rendszert és iTunes 10 vagy újabb alkalmazást futtató Mac számítógép, vagy USB 2.0-porttal felszerelt, Windows 7, Windows Vista, Service Pack 3 szervizcsomaggal kiegészített Windows XP Home vagy Professional, illetve újabb operációs rendszert futtató Windows-alapú PC szükséges.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés