Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új e-könyvolvasó az Amazontól

Smart home

Új e-könyvolvasó az Amazontól

Az Amazon.com szerdán jelentette be, hogy hamarosan piacra bocsátja új e-könyvolvasójának, azaz Kindlejének új verzióját.

Az új Kindle 21 százalékkal lesz kisebb, és 15 százalékkal könnyebb, mint a régebbi verzió, de ugyanakkora, 6 inches kijelzővel lesz felszerelve. Az új kijelző ráadásul 50 százalékkal jobb kontrasztarányt biztosít, “mint bármely más e-olvasóé”, valamint az új Kindle memóriája duplája lesz az elődjéénél. Ezzel akár 3500 könyvet is tárolni lehet majd rajta – áll az Amazon közleményében.

Az új Kindle 189 dollárba fog kerülni, ugyanannyiba, mint a korábbi verzió. Az Amazon a múlt hónapban csökkentette a Kindle árát 259 dollárról 189 dollárra. Az új modellnek viszont lesz egy olyan, 139 dolláros verziója is, amely csak Wi-Fi halózatokra tud majd felkapcsolódni, 3G-re nem.

Az új készülékeket augusztus 27-től lehet majd megvásárolni.

Az Amazontól már egy ideje várták a Kindle megújítását, mivel a vállalatnak az e-könyv-piacon egyre nagyobb konkurenciával kell szembenéznie. A Barnes&Noble-nak és a Sonynak is van saját e-readere, az Apple iPad-je pedig szintén nagy kihívást jelent.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés