Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ékszer és zene a Philips-től

Smart home

Ékszer és zene a Philips-től

Bordó és ezüst kristály, amelyből tökéletes hangminőségű zene szól, és még headset-ként is üzemel? A Philips nem bízza a véletlenre a dolgokat.

A vállalat nemrég mutatta be Philips GoGear LUXE Bluetooth hordozható zenelejátszóját, amely több szempontból is érdekes lehet. Először is 2.1-es Bluetooth kapcsolatra képes, így bármilyen (erre képes) mobiltelefonnal párosítható. Hívás esetén megállítja a zenét, és kijelzi a hívószámot vagy az azonosítót.

A felcsíptethető, elegáns ékszerre hajazó lejátszó egyébként önmagában is megállja a helyét: 2GB memóriát pakoltak bele ugyanis a Philipsnél, és az akku is 10 óra folyamatos zenelejátszást biztosít. Természetesen az FM rádió sem hiányozhat a kínálatból, a csillogó előlapon pedig egy egysoros LCD kijelző kapott helyet, amelyen az éppen sugárzott zene címét, vagy a bejövő hívás adatait láthatjuk.

Külön érdekesség a hangszórókban alkalmazott szabadalmaztatott FullSound hangzásjavító áramkör, amely a rosszabb tömörítésű zenei fájlokból is képes CD-minőségű hangzást konvertálni. A fülbe dugható zajszigetelővel ellátott fülesek pedig olyan hangerőre képesek, hogy még komolyabb külső zajok mellett is zavartalanul élvezhetjük kedvenc slágereinket. A Philips GoGear LUXE Bluetooth lejátszó novemberben jelenik meg, várhatóan 94 dolláros, vagyis 20 ezer forintos áron.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés