Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ első projektoros fényképezőgépe

Smart home

A világ első projektoros fényképezőgépe

A képek új stílusú megosztásának és megtekintésének lehetősége forradalmasíthatja a kompakt digitális fényképezőgépek piacát.

A Nikon a Coolpix termékcsalád új sorozatának tagjaként bejelentette a világ első olyan fényképezőgépét, mely beépített kivetítővel rendelkezik. A Coolpix S1000PJ nemcsak a kivetítője miatt érdemel említést: a készülék 12,1 megapixeles felbontással, valamint 2,7 colos, széles betekintési szögű LCD-vel rendelkezik. Az ISO 6400 funkció és a Nikon Expeed képfeldolgozó koncepciója felhasználásával a gép a Nikontól megszokott, remek képminőséget kínálja. Mindezen funkciókat egy karcsú, ezüst, vagy fekete színű váz rejti, mely helyet ad a nagy látószögű 5x zoom Nikkor objektívnek is.

Mark Pekelharing, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ˝A teljesen egyedi Coolpix kivetítős fényképezőgépünk bemutatója izgalmas hír az innovatív eszközök és a fotózás szerelmeseinek – egyúttal egy újabb első hely a Nikon számára: ez az első kompakt digitális fényképezőgép, amely ki is vetíti a képeket. Aki meglátja, nem tud szó nélkül elmenni a csodálatosan kialakított készülék mellett. A fényképezőgép rendelkezik mindennel, ami a remek képek egyszerű elkészítéséhez és megosztásához szükséges: remek monitora és egy fantasztikus kivetítője is van. A fényképek és videók megosztása még sosem volt ennyire egyszerű – és ennyire szórakoztató˝.

A beépített projektor akár 40 colos képátlójú és VGA felbontású képet képes kivetíteni. A mellékelt távirányítóval vezeték nélkül kezelhetjük a kivetítőt és a fényképezőgép szokásos funkcióit, az optimális kivetítést egy egyszerű állvány is segíti.

A 429 eurós ajánlott végfelhasználói árú Coolpix S1000PJ rendelkezik az Automatikus program-választó móddal is, melynek révén a gép automatikusan kiválasztja az adott helyzetnek leginkább megfelelő motívumprogramot, így a fotós egyetlen gombnyomással tökéletes képet készíthet. Ezenkívül öt különféle funkció áll rendelkezésre a képek elmosódásának megakadályozására, az Intelligens portré rendszer pedig következetesen kiváló minőségű, mosolygós portrékat garantál. A sztárfotók készítését segíti elő a retusálás lehetősége is: a fotós ˝kisimíthatja˝ a portréalany arcát a beépített Bőrlágyítás funkcióval, mely eltünteti a bőr tökéletlenségeit.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés