Connect with us

Hirdetés

technokrata

Canon kompakt digitális fényképezőgépek: túl a százmillión

Smart home

Canon kompakt digitális fényképezőgépek: túl a százmillión

A Canon értékesítette a százmilliomodik digitális kompakt fényképezőgépét.

A vállalat a közeljövőben egy speciális színváltozatú modellt mutat be, így szeretné megünnepelni az amatőr fotózás mérföldkövének is tekinthető jeles alkalmat.

Az 1996-ban megjelent PowerShot 600 óta a vállalat összesen 106 modellt mutatott be világszerte – néhány fontosabb termék:

Digital IXUS (2000) – A kompakt, stílusos és könnyen kezelhető modell a digitális gyorsfényképezés úttörője volt, és nagymértékű piaci növekedést hozott a vállalat számára.
PowerShot A70 (2003) – Kiváló kezelhetőségéről és minőségi képeiről híres a 2003-ban világszerte a legnagyobb darabszámban értékesített, A sorozatbeli fényképezőgép.
Digital IXUS i (2003) – Lágy, elegáns vonalaival a Digital IXUS i kikövezte a női digitális fényképezőgépek megjelenése felé vezető utat.
PowerShot G7 (2007) – A 10 megapixeles modell fejlett technológiájával emelkedett ki a kompakt digitális fényképezőgépek közül.
PowerShot S5 IS (2007) – A modell kimagasló, 12-szeres nagyítási képességével lépett a kompakt digitális fényképezőgépek piacára.

A Canon technológiai újdonságainak köszönhetően vezető vállalattá vált a kompakt digitális fényképezőgépek fejlődési folyamatában. A Digic processzor a nagymennyiségű képadat nagysebességű feldolgozását tette lehetővé, míg a beépített képstabilizátorral ellátott ultrakompakt objektívek egyenletes, elmosódás nélküli eredményt biztosítanak. A Canon által kifejlesztett iSAPS-technológia pedig a fényképezés körülményeinek felmérésével segíti a felhasználókat.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés