Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fekete szín, 250 GB, megnyerő megjelenés

Smart home

Fekete szín, 250 GB, megnyerő megjelenés

Miután a Verbatim 500 GB-os tárolójával felkavarta a kedélyeket a hordozható merevlemezek piacán, új terméke exkluzív megjelenésével és megfizethető árával hódít majd.

Fekete védőborítás gumiból, letisztult, vékony dizájn jellemzi a 2,5 hüvelykes hordozható merevlemezt. A stílusos kiegészítő háza ultrakönnyű, méreteinek (8,45×13,45×1,6 cm) köszönhetően pedig tulajdonosa akár tenyerén is hordhatja.

„Tisztában vagyunk vele, hogy vásárlóink elvárják a nagy kapacitást és a megbízható működést, de azt is szeretnék, ha eszközeik jól néznének ki. Az új 2,5 hüvelykes merevlemez, teljesen fekete ruhájában minden elvárást kielégít” – magyarázza Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA multimédiáért és perifériákért felelős üzletfejlesztője. „Ez a merevlemez olyan kevés helyet foglal, hogy valóban hordozható, és olyan kicsi, amennyire csak kicsi lehet egy ilyen meghajtó” – tette hozzá Miroschnik.

A hordozható merevlemez egyszerű és gyors megoldás a számítógép-használóknak, hogy nagymennyiségű adataikat jól hozzáférhetően tárolhassák. Az eszközben a lemezek percenként 5400-at fordulnak így az USB csatlakozón keresztül 480 Mbit/s sebességgel utaznak az adatok. A fekete meghajtót az USB csatlakozó látja el a működéséhez szükséges energiával is, így a használathoz csupán egy kábelt kell csatlakoztatni. A Nero BackItUp2 Essentials alkalmazással pedig gyerekjáték az adatmentés.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés