Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile electronic beats

Kütyük

T-Mobile electronic beats

Zenéjével Paul van Dyk nem csak a Syma Csarnokot, hanem a mobiltelefonokat is meghódítja magának.

Paul van Dyk ˝In Between˝ című nagyszabású világkörüli lemezbemutató turnéja – mely eddig a világ legnagyobb fesztiváljait és leghíresebb klubjait érintette – szeptember 15-én magyarországi állomásához érkezik. A jegyeladások alapján úgy tűnik, Paul egyre masszívabb rajongótábort tudhat magáénak hazánkban is, és már most biztosra mondható, hogy az idei koncert túlszárnyalja az egyébként rendkívülien sikeres, másfél évvel ezelőtti fellépését.

A Syma Csarnok ˝A˝ arénájában dübörgő budapesti partyra pillanatok alatt elkapkodták a kedvezményes elővételi jegyeket. A budapesti koncerten bemutatásra kerülő ˝In Between˝ című vadonatúj Paul van Dyk szerzői album augusztus 14-én jelent meg a Mute Records gondozásában. Paul szerint ez az eddigi legszemélyesebb és legerőteljesebb lemeze.

Az album első ˝White Lies˝ című single-én Jessica Sutta (Pussycat Dolls) vokálozik, érzéki hangjával tovább erősítve Paul van Dyk kultikus hangzását. A szexi énekesnő mellett PvD olyan hírességekkel készített közös felvételeket, mint a Talking Heads frontembere, David Byrne, a Luminary-tag Ashley Tomberlin, továbbá Alex M.O.R.P.H., Lo Fi Sugar, valamint Ryan Merchant és Wayne Jackson.

A T-Mobile-nál Paul Van Dyk csengőhangok is elérhetők: a realtone csengőhangok 576 forintba, a polifónikus változatok pedig 288 forintba kerülnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés