Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez mindent üt!

Kütyük

Ez mindent üt!

A HTC a jelek szerint a vártnál is nagyobb tudást zsúfol aktuális csúcs-masinájába.

Ha azt hittük, hogy a nemrégiben debütált X7500 (Advantage) a tajvani székhelyű HTC legbrutálisabb készüléke, bizony tévedtünk, ugyanis érkezőben van egy még ennél a masinánál is szélesebb szolgáltatási körű HTC újdonság.

A HTC Shift tulajdonképpen nem más, mint egy UMPC, vagyis Ultra Mobile PC besorolású termék, mely egyetlen készülékben egyesíti a mobiltelefonos és notebookos szolgáltatások előnyeit. A régóta rebesgetett készülék kapcsán a legfrissebb információ, hogy a beépített 1,8 colos merevlemez a korábbi híradásokkal ellentétben nem 30, hanem 40 GB-os kapacitással bír. Az opciós listán továbbá egy 60 GB-os winchester is szerepel!

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett HTC Shift szinte az összes, manapság használatos vezeték nélküli adatátviteli technológiát ismeri. A GPRS, EDGE és UMTS szinte már magától értetődik, de ezenkívül a villámgyors HSDPA (3,6 Mbit/s), valamint a 802.11b/g szabványú Wi-Fi, illetve a Bluetooth 2.0 sem hiányzik belőle. A belső memória 1 GB-os kapacitású.

A körülbelül két DVD toknyi mérettel rendelkező HTC Shiftben egy 7 colos képátlójú widescreen TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely 800×480 pixeles felbontású és természetesen érintésérzékeny. Az energiaellátásról egy 2.700 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A Windows Vista operációs rendszerű és 800 gramm tömegű okosság természetesen teljes értékű QWERTY billentyűzetet kapott, kereskedelmi forgalmazása pedig előreláthatólag valamikor 2007 végén kezdődik meg. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés